Tradshot Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 59 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Kanalımda Netflix introsu kullanmaya karar verdim, introdan telif yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 YouTube'da Twitch'deki yayın kesitleri paylaşan bazı kanallar kullanıyor Netflix yerine kendi isimlerini yazıyorlar. Sorun olacağını düşünmüyorum.
YouTube'da Twitch'deki yayın kesitleri paylaşan bazı kanallar kullanıyor Netflix yerine kendi isimlerini yazıyorlar. Sorun olacağını düşünmüyorum.
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.264 Makaleler 7 Çözümler 10 22 Ocak 2021 #3 Tradshot dedi: Kanalımda Netflix introsu kullanmaya karar verdim, introdan telif yer miyim? Eki Görüntüle 848118 Genişletmek için tıkla... Varyasyonu'nu kullanırsanız sıkıntı olmaz ama direkt "Neflix" introsunu kullanmak ve para kazanmak sıkıntı yaratabilir.
Tradshot dedi: Kanalımda Netflix introsu kullanmaya karar verdim, introdan telif yer miyim? Eki Görüntüle 848118 Genişletmek için tıkla... Varyasyonu'nu kullanırsanız sıkıntı olmaz ama direkt "Neflix" introsunu kullanmak ve para kazanmak sıkıntı yaratabilir.
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #4 P*rnhub introsunu kullanıyorlar, bu da serbesttir.
Tradshot Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 59 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 İlk başta Netflix sonra kırmızı yazıyla tradshot yazısı geliyor bu arada. jusbeprophet dedi: Varyasyonu'nu kullanırsanız sıkıntı olmaz ama direkt "neflix" introsunu kullanmak ve para kazanmak sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Panzoid'den buldum orijinal değil.
İlk başta Netflix sonra kırmızı yazıyla tradshot yazısı geliyor bu arada. jusbeprophet dedi: Varyasyonu'nu kullanırsanız sıkıntı olmaz ama direkt "neflix" introsunu kullanmak ve para kazanmak sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Panzoid'den buldum orijinal değil.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ocak 2021 #6 Tradshot dedi: İlk başta Netflix sonra kırmızı yazıyla Tradshot yazısı geliyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Tehlikeye atmaya gerek yok, kullanacaksanız Netflix yazısını kullanmayın derim.
Tradshot dedi: İlk başta Netflix sonra kırmızı yazıyla Tradshot yazısı geliyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Tehlikeye atmaya gerek yok, kullanacaksanız Netflix yazısını kullanmayın derim.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 22 Ocak 2021 #7 Tradshot dedi: İlk başta Netflix sonra kırmızı yazıyla tradshot yazısı geliyor bu arada. Panzoid'den buldum orijinal değil. Genişletmek için tıkla... Hocam Netflix yazısını da değiştirin. Daha güzel olur.
Tradshot dedi: İlk başta Netflix sonra kırmızı yazıyla tradshot yazısı geliyor bu arada. Panzoid'den buldum orijinal değil. Genişletmek için tıkla... Hocam Netflix yazısını da değiştirin. Daha güzel olur.
Tradshot Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 59 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #8 Tradflix güzel olabilir.
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #9 Tradshot dedi: Kanalımda Netflix introsu kullanmaya karar verdim, introdan telif yer miyim? Eki Görüntüle 848118 Genişletmek için tıkla... Netflix introsu yapmak basit bir şey bu arada onlarca yt kanalı var bunu gösteren.
Tradshot dedi: Kanalımda Netflix introsu kullanmaya karar verdim, introdan telif yer miyim? Eki Görüntüle 848118 Genişletmek için tıkla... Netflix introsu yapmak basit bir şey bu arada onlarca yt kanalı var bunu gösteren.