Netflix L3 sertifika sorunu

MrSpyy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Netflix'i izlerken görüntünün bulanık geldiğini fark ettim ve biraz araştırdım drm info uygulamasında L1 yazmasına rağmen Netflix'te L3 ve YouTube da 2560x1440'a kadar video izleyebiliyorum. Telefon Samsung S7 Edge Netflix'te bu L3 sorununu nasıl çözerim? Netflix'te Max. 960x540 izleyebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210130-190836_Settings.jpg
    Screenshot_20210130-190836_Settings.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 301
  • Screenshot_20210130-190353_Netflix.jpg
    Screenshot_20210130-190353_Netflix.jpg
    161,3 KB · Görüntüleme: 229
  • Screenshot_20210130-192032_Chrome.jpg
    Screenshot_20210130-192032_Chrome.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 232
  • Screenshot_20210130-192022_Chrome.jpg
    Screenshot_20210130-192022_Chrome.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 267
Merhaba öncelikle. Netflix'i izlerken görüntünün bulanık geldiğini fark ettim ve biraz araştırdım drm info uygulamasında L1 yazmasına rağmen Netflix'te L3 ve YouTube da 2560x1440'a kadar video izleyebiliyorum. Telefon Samsung S7 Edge Netflix'te bu L3 sorununu nasıl çözerim? Netflix'te Max. 960x540 izleyebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Netflix belirli cihazlara HDR özelliği veriyor, cihazı rootlaman gerek ve L3 yapmak için biraz araştır.

Benim bildiğim Ultra HD paket ile buna erişebiliyorsunuz.

Benim bildiğim Ultra HD paket ile buna erişebiliyorsunuz.
Şuan standart Hd yani 1080p ye kadar izleyebilmem gerek paketim o olduğu içi fakat uygulama ayarlarında yürütme ayarlarında L3 yazıyor ve test ettiğimde en fazla 540p ye kadar çıkabiliyor

Netflix belirli cihazlara HDR özelliği veriyor, cihazı rootlaman gerek ve L3 yapmak için biraz araştır.
Tamamen yanlış bir yönlendirme.
Netflix bootloader kilidi açılmış veya root yapılmış cihazlarda sizinde bahsettiğiniz gibi Widevine L3 sertifikasına düşüyor, bu da SD kalitede videolar izleyebileceğiniz anlamına geliyor. Kendi telefonumda benzer şekilde custom rom ve root işlemli bu yüzden netflix üzerinden hd video izleyemiyorum, aynı sizin bahsettiğiniz gibi 960x540 çözünürlüğünde açılıyor videolar.
Çok çok uzun araştırmalar yaptım girmediğim forum, irtibata geçmediğim insan kalmadı bu yöntemi değiştirmenin hiçbir yolu yok. Eğer çok çok eski apk kullanmayı düşünürseniz L3 to L1 yapılmış kodları değiştirilmiş apk dosyaları mevcut ama netflixin çok eski arayüzünü kullanıyor.

Tamamen yanlış bir yönlendirme.
Netflix Bootloader kilidi açılmış veya root yapılmış cihazlarda sizinde bahsettiğiniz gibi Widevine L3 sertifikasına düşüyor, bu da SD kalitede videolar izleyebileceğiniz anlamına geliyor. Kendi telefonumda benzer şekilde Custom ROM ve root işlemli bu yüzden Netflix üzerinden HD video izleyemiyorum, aynı sizin bahsettiğiniz gibi 960x540 çözünürlüğünde açılıyor videolar.
Çok çok uzun araştırmalar yaptım girmediğim forum, irtibata geçmediğim insan kalmadı bu yöntemi değiştirmenin hiçbir yolu yok. Eğer çok çok eski APK kullanmayı düşünürseniz L3 to L1 yapılmış kodları değiştirilmiş APK dosyaları mevcut ama Netflix'in çok eski arayüzünü kullanıyor.

Hocam arayüz hiç önemli değil nereden bulabilirim dediğiniz APK'yı? Bir de benim denediğim eski APK'lar açılmadı güncelleme istiyor hep.

Hocam arayüz hiç önemli değil nereden bulabilirim dediğiniz APK'yı? Bir de benim denediğim eski APK'lar açılmadı güncelleme istiyor hep.
Benim bağlantı paylaşmam pek doğru olmaz belki uygulama içeriğini sizin hesap bilgilerinizi alabilecek şekilde değiştirmişlerdir vs. o sorumluluğun altına girmeyeyim. Ancak xda gibi sitelerde 2-3 konu mevcut benimde zamanında denediğim apk dosyaları onlardı, şimdi güncelleme ister mi bilemem zira çok fazla netflix kullanmıyorum, sadece türkçe fragmanları izlemek için arkadaşımın hesabını ve orjinal netflix uygulamasını kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı