Netflix özel pakette aynı anda 2 kişi farklı evden izleyebilir mi?

CleanIElitte

Hectopat
Daha fazla  
Özel paket kullanıyorum farklı evde farklı profillerden aynı anda 2 kişi kullanabilir mi?

Netflix şifre paylaşımını önlemek için artık aynı Wi-Fi ağında olmanızı zorunlu tutuyor. Yani kullanamazsınız.

Netflix şifre paylaşımını önlemek için artık aynı Wi-Fi ağında olmanızı zorunlu tutuyor. Yani kullanamazsınız.

Aynı evde arkadaşımla denedim ben Wi-Fi'den arkadaşım mobil veriden bağlandı aynı evdeydik bir sorun olmadı.

Özel paket kullanıyorum farklı evde farklı profillerden aynı anda 2 kişi kullanabilir mi?

Maalesef kullanamıyorsunuz. Mesela bende şu an uyarı veriyor ve izletmiyor.

Aynı evde arkadaşımla denedim ben Wi-Fi'den arkadaşım mobil veriden bağlandı aynı evdeydik bir sorun olmadı.

Sistemin algılaması biraz zaman alır ilk başlarda kulllanabilirsiniz fakat eninde sonunda o hatayı vermeye başlar.

Kısa süreliğine sorun olmamış olabilir ama ilerleyen zamanlarda uyarı alırsınız.
peki bir sorum var birisi hesapta izler iken başka bir yerden ben girersem hatayı izleyen kişi mi alır yoksa ben mi alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…