Netflix ortak kullanımları engellemeye başladı

Cübbeli Federal

Hectopat
Daha fazla  
Evet sanırım bu uygulama Türkiye'ye de gelmeye başlamış. 5-6 aydır 3 arkadaş ortak bir Netflix hesabı kullanıyorduk, ikimiz aynı şehir birimiz ise farklı şehirlerdeydik. Normalde hiçbir sorun olmazken şubat ayın başından beridir farklı bir şehirde olan arkadaşım 'hesap sahibi ile aynı Wi-Fi'ya bağlanın' uyarısı geçip kullanmasına izin vermemeye başlamış. Hayır abicim zaten zam koydukça koyuyorsun paketlerine, bırak bari ortaklığa karışma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu sorunu bende yaşadığım için kullanmayı bıraktım. Dünya çapında bir şirket Türkiye'de küçük esnaf kafası ile yönetiliyor.

1 aylık denemeyi kaldırmalarını desteklemiştim mesela, orada da insanlar deneme işinin suyunu çıkarmıştı. Ama bu olmadı.

Evet bu sorunu bende yaşadığım için kullanmayı bıraktım. Dünya çapında bir şirket Türkiye'de küçük esnaf kafası ile yönetiliyor.

1 aylık denemeyi kaldırmalarını desteklemiştim mesela, orada da insanlar deneme işinin suyunu çıkarmıştı. Ama bu olmadı.
Zaten gitgide paket kullanım fiyatı artarken içerikleri de kalitesizleşmeye başladı. Gitgide daha ne kadar kötü olabilir diyordum, olabiliyormuş anlaşılan..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı