Ne alaka hocam. Araştırma yapmaya çalıştkm bir şey bulamadım. Tek kişilik bir şey olmayacak zaten bilgili arkadaşlarımın yanında cahil kalmamak için sordum.Hocam burada sorduğunuza göre hiç bilginiz yok önce araştırma yapsanız çok güzel olur. Zaten burada soruyorsanız yapamayacağınız da bellidir. Hiç uğraşmayın
Teşekkürler.Önce web sitesi oluşturman lazım eğer kodlamayı bilmiyorsanız freelencer bir yazılımcı için iş ilanı vereceksiniz işi düzgün yapan birini bulacaksınız. Daha sonra film/dizi yapımcılarına e-posta atarak dikkatlerini çekeceksin ki lisansını alasın. Öyle ucuz şeyler de değil bunlar filmden filme değişir ama düzgün bir site için milyon dolarları gözden çıkartmanız gerekir diye düşünüyorum.
Var hocam bütçe sıkıntı değil. Daha doğrusu babamın var benim yokÇok büyük sermaye gerektirir. Param yok diyorsanız Dizibox'a rakip olabilirsiniz.
Para cezası bile gelebilir. Bunlar kolay şeyler değil.Eğer çevren yoksa öyle tak diye girilecek bir iş değil yani. Ancak korsan sitelere rakip olursun lisans falan almadan eğer şikayet gelirse de kaldırırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.