Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Türkiye 30 Mayıs 2022 #1 Merhaba Papara ile Netflix alacağım ama kararsız kaldım hangi paketi alayım. Papara ile standart paket temel ile aynı fiyata geliyor ama temelde de cashback ile 17 TL ödeyeceğim. Sizce hangisini almalıyım.
Merhaba Papara ile Netflix alacağım ama kararsız kaldım hangi paketi alayım. Papara ile standart paket temel ile aynı fiyata geliyor ama temelde de cashback ile 17 TL ödeyeceğim. Sizce hangisini almalıyım.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 30 Mayıs 2022 #2 İki kişi izleyecekseniz standart, tek kişiysen temel.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 30 Mayıs 2022 #3 Relax55 dedi: Merhaba Papara ile Netflix alacağım ama kararsız kaldım hangi paketi alayım. Papara ile standart paket temel ile aynı fiyata geliyor ama temelde de cashback ile 17 TL ödeyeceğim. Sizce hangisini almalıyım. Genişletmek için tıkla... 480p izlenmez bence.
Relax55 dedi: Merhaba Papara ile Netflix alacağım ama kararsız kaldım hangi paketi alayım. Papara ile standart paket temel ile aynı fiyata geliyor ama temelde de cashback ile 17 TL ödeyeceğim. Sizce hangisini almalıyım. Genişletmek için tıkla... 480p izlenmez bence.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.281 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #4 Ben son zamlardan sonra aboneliğimi askıya aldım lakin 1 kere temel kullandım. Kullanmaz olaydım flim izleyemedim dizi izleyemedim. Görüntüler hep bullanıktı o yüzden standart almanı tavsiye ederim. Temele boşu boşuna para verirsin eğer alırsan.
Ben son zamlardan sonra aboneliğimi askıya aldım lakin 1 kere temel kullandım. Kullanmaz olaydım flim izleyemedim dizi izleyemedim. Görüntüler hep bullanıktı o yüzden standart almanı tavsiye ederim. Temele boşu boşuna para verirsin eğer alırsan.