O omerkpln Kilopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2020 #1 Açık Öğretim öğrencileri Netflix ve Spotify öğrenci hesabı alabiliyorlar mı yoksa örgün öğretim programlarına mı kayıtlı olmak gerekir?
Açık Öğretim öğrencileri Netflix ve Spotify öğrenci hesabı alabiliyorlar mı yoksa örgün öğretim programlarına mı kayıtlı olmak gerekir?
kudal Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 743 Çözümler 1 3 Ocak 2020 #2 Netflix'i bilmiyorum ancak Spotify geçerli Artı 0 Eksi
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 3 Ocak 2020 #3 Netflix'te öğrenci seçeneği yok. Kişi bazlı paketler mevcut. Spotify'a ise okuduğuna dair bir belge(e-devlet üzerinden) temin edersen kabul ediliyor ve AÖL'de de olsan sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Netflix'te öğrenci seçeneği yok. Kişi bazlı paketler mevcut. Spotify'a ise okuduğuna dair bir belge(e-devlet üzerinden) temin edersen kabul ediliyor ve AÖL'de de olsan sıkıntı olmaz.