Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 16 Nisan 2021 #1 Merhabalar Türkiye'den kalktığını biliyorum fakat VPN ile başka ülkeye bağlanıp 1 ay bedava alabileceğimi düşünüyorum. Hangi ülkeyi kullanmalıyım?
Merhabalar Türkiye'den kalktığını biliyorum fakat VPN ile başka ülkeye bağlanıp 1 ay bedava alabileceğimi düşünüyorum. Hangi ülkeyi kullanmalıyım?
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 16 Nisan 2021 #2 Dediğiniz olay kaldırıldı 2 hafta önce, tüm ülkelerde deneme sürümünün kaldırıldığı duyuruldu. Ne zaman bir daha gelir bilinmiyor.
Dediğiniz olay kaldırıldı 2 hafta önce, tüm ülkelerde deneme sürümünün kaldırıldığı duyuruldu. Ne zaman bir daha gelir bilinmiyor.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 19 Temmuz 2021 #3 Yusuf Kacar dedi: Merhabalar Türkiye'den kalktığını biliyorum fakat VPN ile başka ülkeye bağlanıp 1 ay bedava alabileceğimi düşünüyorum. Hangi ülkeyi kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... @Prime777 neden kızgın emoji attınız hocam?
Yusuf Kacar dedi: Merhabalar Türkiye'den kalktığını biliyorum fakat VPN ile başka ülkeye bağlanıp 1 ay bedava alabileceğimi düşünüyorum. Hangi ülkeyi kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... @Prime777 neden kızgın emoji attınız hocam?
fexasy Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 408 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #4 Mr. Ahmedov dedi: @Prime777 neden kızgın emoji attınız hocam? Genişletmek için tıkla... Paralı bir sistemin bu şekilde suistimal edilerek bedavaya kullanılması istenildiğinden büyük ihtimalle.
Mr. Ahmedov dedi: @Prime777 neden kızgın emoji attınız hocam? Genişletmek için tıkla... Paralı bir sistemin bu şekilde suistimal edilerek bedavaya kullanılması istenildiğinden büyük ihtimalle.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 19 Temmuz 2021 #5 fexasy dedi: Paralı bir sistemin bu şekilde suistimal edilerek bedavaya kullanılması istenildiğinden büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Netflix ilk önce Türkiyeden 1 ay bedava desteğini çekti, diğer ülkelerde devam etti. Sonra ise tamamen kaldırıldı. Kaldırılmasaydı büyük bir haksızlık ortaya çıkardı, diğer ülkelerde 1 ay bedava. Ama TR'ye gelince 1 ay yok. Haksızlık olurmuş.
fexasy dedi: Paralı bir sistemin bu şekilde suistimal edilerek bedavaya kullanılması istenildiğinden büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Netflix ilk önce Türkiyeden 1 ay bedava desteğini çekti, diğer ülkelerde devam etti. Sonra ise tamamen kaldırıldı. Kaldırılmasaydı büyük bir haksızlık ortaya çıkardı, diğer ülkelerde 1 ay bedava. Ama TR'ye gelince 1 ay yok. Haksızlık olurmuş.