bymz12 Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #11 berke2318 dedi: Bende de öyle dostum uyumlu değil sanırım GTX 1650 ile. Çözüm bulabilirsen yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulamadım, aslında ilk olduğu zaman çok korkmuştum, bir sorun var sanmıştım. artık öyle olması benim için sorun değil fakat sol hoparlörden ses kesildikten sonra tık sesi gelmesi çok sinir bozucu..... Çözüm bulunca yazarız buraya
berke2318 dedi: Bende de öyle dostum uyumlu değil sanırım GTX 1650 ile. Çözüm bulabilirsen yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulamadım, aslında ilk olduğu zaman çok korkmuştum, bir sorun var sanmıştım. artık öyle olması benim için sorun değil fakat sol hoparlörden ses kesildikten sonra tık sesi gelmesi çok sinir bozucu..... Çözüm bulunca yazarız buraya
H Heroizen Megapat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #12 Hocam ekranınızın Hertz'ini düşürmeyi deneyebilirsiniz. İkinci bir çözüm olarak onu bulmuştum ben deneye deneye. @berke2318 @bymz12
Hocam ekranınızın Hertz'ini düşürmeyi deneyebilirsiniz. İkinci bir çözüm olarak onu bulmuştum ben deneye deneye. @berke2318 @bymz12