Netflix hesabınızın sunduğu en iyi yayın kalitesinden yararlanmak istiyorsanız buraya tıklayarak adım adım talimatlarımızı uygulayın. Yayınların keyfini HD, Ultra HD, 4K, UHD, Dolby Vision, HDR ve HDR10+ kalitesinde çıkarın.
Netflix'te dizileri, filmleri veya canlı etkinlikleri yüksek kalitede ve kesintisiz olarak izlemek için internet bağlantınızın önerilen indirme hızlarını karşılayıp karşılamadığını kontrol edin.
24Mbps yeterlidir. Ancak servis sağlayıcını her an o hızı verebiliyor mu? Sormanız gereken soru bu. Yoğun zamanlarda Netflix internet hızınıza göre çözünürlüğü otomatik ayarlayacaktır.
Bizde 4K Netflix için 24Mbps ucu ucuna yetiyordu. Hiç donma olmadı ama dizi açıkken internet aşırı yavaşlıyordu. Herhalde daha altı ile izlenmez. O yüzden minimum 24Mbps diyorum
Ek olarak belirteyim bizdeki internet fiber ve sabit olarak 24Mbps geliyor.
Netflix'te dizileri, filmleri veya canlı etkinlikleri yüksek kalitede ve kesintisiz olarak izlemek için internet bağlantınızın önerilen indirme hızlarını karşılayıp karşılamadığını kontrol edin.
Şöyle bir durum var, hue sistemimle ışık senkronizasyonu yapmak için Windows uygulaması izin vermiyor diye tarayıcı üzerinden izliyordum Netflix‘i. Geçenlerde farkettim görüntü hafif pikselleniyor, uygulamasından girip baktım görüntü yine çok hafif pikselli ama arada dağlar kadar fark var. Telefonumdan izlerken zaten sorun yok yine net görüyorum ama bilgisayardan izliyorsanız Netflix uygulamasını kullanım, nedense daha net bir görüntü veriyor.
Şöyle bir durum var, hue sistemimle ışık senkronizasyonu yapmak için Windows uygulaması izin vermiyor diye tarayıcı üzerinden izliyordum Netflix‘i. Geçenlerde farkettim görüntü hafif pikselleniyor, uygulamasından girip baktım görüntü yine çok hafif pikselli ama arada dağlar kadar fark var. Telefonumdan izlerken zaten sorun yok yine net görüyorum ama bilgisayardan izliyorsanız Netflix uygulamasını kullanım, nedense daha net bir görüntü veriyor.