Merhaba, Arcane dizisini izlerken çok beğendiğim bir sahne oldu ve fotoğrafını alıp arka planıma koymak istedim. Lakin normal yollar üzerinden ekran görüntüsünü alamıyorum. Nasıl ekran görüntüsünü alabilirim?
Merhaba, Arcane dizisini izlerken çok beğendiğim bir sahne oldu ve fotoğrafını alıp arka planıma koymak istedim. Lakin normal yollar üzerinden ekran görüntüsünü alamıyorum. Nasıl ekran görüntüsünü alabilirim?
Yapmam gereken tek şey bu linkteki uzantıyı Chrome'a ekleyip oradan almakmış. Görüntüyü merak edenler için şöyle koyuyorum belki onların da hoşuna gider:
Çok kaliteli çıkmamış olabilir, kusura bakmayın. Bence de bir sorun var gibi görselde.
Yapmam gereken tek şey bu linkteki uzantıyı Chrome'a ekleyip oradan almakmış. Görüntüyü merak edenler için şöyle koyuyorum belki onların da hoşuna gider: Eki Görüntüle 1216632
Çok kaliteli çıkmamış olabilir, kusura bakmayın. Bence de bir sorun var gibi görselde.
Yaptığına hiç gerek yok. Tarayıcı ayarlarında donanım sanallaştırma var. Ayarlara girip arama kısmından bakabilirsin. O ayarı kapattığında yeniden başlat seçeneği gelecek. Bas ona. Tarayıcı açıldığında gir netflix e dene. %90 olacak. Buraya yazarsın yine. Herkes bilgilensin.