Netflix'te temel üyelik alınır mı?

enes_277

Centipat
Daha fazla  
Yalnızca PC'den ve telefonumdan izleyeceğim bunun için temel üyelik yeterli midir yardım istiyorum, daha önce hiç Netflix kullanmadım. Önerileriniz nelerdir? Standart üyelikle neredeyse iki katı fark var. Vermeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenli dizi, film izleyecekseniz alınır fakat kalite önemli. 720p izlerim diyorsanız alınır ama bence 1080p şart.

720p Rahatsız etmezse yeterli olur bana yeterli oluyor.

Düzenli dizi, film izleyecekseniz alınır fakat kalite önemli ve bence 1080p şart.

İki kat fiyat biraz pahalı geldi fakat zaten iki dürüm parası falan deyincede ucuz oluyor fiyat algımı kaybettim resmen.

İki kat fiyat biraz pahalı geldi fakat zaten iki dürüm parası falan deyincede ucuz oluyor fiyat algımı kaybettim resmen.

720p izlerim diyorsanız alabilirsiniz. Ayrıca iki dürüm ile hesaplama yapılırsa işin içinden kalkınmaz

Yani 100 TL fazlasını karşılayabiliyorsanız standartta alabilirsiniz ama temelde iş görür yani.

Tamamdır standart alıyorum ucuz geldi siz deyince , 100TL zaten 1 dürüm alınmıyor.

Alinmaz izleme kalitesi düşük en az 1080p almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…