Netflix'ten içerikler PC'ye indirilebilir mi?

Netflix'in uygulamasını Microsoft Store'dan kurup uygulama içerisinden indirebilirsiniz. İnternet yokken de izleyebiliyorsunuz.

Netflix'in uygulamasını Microsoft Store'dan kurup uygulama içerisinden indirebilirsiniz. İnternet yokken de izleyebiliyorsunuz.

Bildiğim kadarıyla uygulamaya indiriyor PC'ye değil. Ben PC'ye indirmek istiyorum. Dediğim gibi paylaşma amaçlı değil saklamak ve sıkıldığımda izlemek için.

Bildiğim kadarıyla uygulamaya indiriyor PC'ye değil. Ben PC'ye indirmek istiyorum. Dediğim gibi paylaşma amaçlı değil saklamak ve sıkıldığımda izlemek için.
Sonsuza kadar saklamanıza Netflix izin vermez zaten yapmak istediğiniz şey korsanlık oluyor. Bunu da torrent gibi uygulamalarla yapıyorlar zaten, forumda buna(korsana) destek vermediklerinden bu konuda açık saçık çok konuşulamıyor. Arşiv şeklinde korsan olarak erişebilirsiniz istediğiniz şeye ama ne kadar güvenli olur bilgisayarınız için bilemem.

Ben bu indirdiğim şeyleri PC'de saklayacağım ve sıkıldığım zaman izleyeceğim o kadar. Gerçekten başka bir amacım yok güvenebilirsiniz. İnternette veya YouTube'da herkese açık indirseydim, herkes platformlara para vermeden izlerdi ve bu onlara gelir açısından kötü olurdu bunu bende desteklemiyorum.

Bu tür bir özelliği yok platformun. Önce prasını verip sonra başka sitelerden indirirseniz hakkını ödeyip başka bir platformdan yine hakkını ödediğiniz film ve diziyi indirebilirsiniz. Tabii yine korsan olmuş olur.

Hocam sizin destekleyip desteklememeniz önemli değil internetten herhangi bir şekilde, bu dediğiniz arşivleme yöntemi ile indireceğiniz içerikler şirketlere ait ve bunların telif haklarını satın alıyorlar yani siz bu hakları almadan nasıl sonsuza kadar saklamayı düşünüyorsunuz yasal olarak ?

Anladım yani kısacası hiçbir türlü yolu yok. Neyse yine de yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…