kenzhu Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Netflix'te sağlam korku filmi bulmak çok zor önerilerinizi bekliyorum. Chucky, Annabelle, The Conjuring, Son Durak, Dont Breathe, Arınma Gecesi filmleri izlendi.
Netflix'te sağlam korku filmi bulmak çok zor önerilerinizi bekliyorum. Chucky, Annabelle, The Conjuring, Son Durak, Dont Breathe, Arınma Gecesi filmleri izlendi.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 27 Şubat 2023 #3 Olga666 dedi: It, ıt 2. Genişletmek için tıkla... It Netflix'de bulunmuyor.
F Faik Kaygısız Centipat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 Wednesday korkunç olmasada eğlenceli birazda korkunç gibi ama bilmem.
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 27 Şubat 2023 #5 kenzhu dedi: Netflix'te sağlam korku filmi bulmak çok zor önerilerinizi bekliyorum. Chucky, annabelle, the conjuring, son durak, dont breathe, arınma gecesi filmleri izlendi. Genişletmek için tıkla... Baska saglam korku filmi yok zaten Netflix'te. Faik Kaygısız dedi: Wednesday korkunç olmasada eğlenceli birazda korkunç gibi ama bilmem. Genişletmek için tıkla... Wednesday bir dizidir ve korku icin cekilmemistir.
kenzhu dedi: Netflix'te sağlam korku filmi bulmak çok zor önerilerinizi bekliyorum. Chucky, annabelle, the conjuring, son durak, dont breathe, arınma gecesi filmleri izlendi. Genişletmek için tıkla... Baska saglam korku filmi yok zaten Netflix'te. Faik Kaygısız dedi: Wednesday korkunç olmasada eğlenceli birazda korkunç gibi ama bilmem. Genişletmek için tıkla... Wednesday bir dizidir ve korku icin cekilmemistir.
kenzhu Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #6 561165 dedi: Baska saglam korku filmi yok zaten Netflix'te. Genişletmek için tıkla... farkındayım izlerken sıkmayacak birkaç film önerisi kafi
561165 dedi: Baska saglam korku filmi yok zaten Netflix'te. Genişletmek için tıkla... farkındayım izlerken sıkmayacak birkaç film önerisi kafi
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 27 Şubat 2023 #8 Ellie7091 dedi: Teksas katliamı Genişletmek için tıkla... Cok fazla kliseye katlanabilen izler. Saglam bir korku filmi oldugunu dusunmuyorum. Bilindik korku filmlerini izlemis insanlar icin cerezlik izlenir.
Ellie7091 dedi: Teksas katliamı Genişletmek için tıkla... Cok fazla kliseye katlanabilen izler. Saglam bir korku filmi oldugunu dusunmuyorum. Bilindik korku filmlerini izlemis insanlar icin cerezlik izlenir.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #9 Dehşetin yüzü(The nun) bakılabilir. The Conjuring ile bağlantılı.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 27 Şubat 2023 #10 Yukapian dedi: It Netflix'de bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bulunuyor hocam. Dünyanın en saçma şeyi herhalde, daha geçen aylarda ikisini izledim, şimdi 1. filmi kaldırmışlar, sadece 2.'si var. Aptalca gerçekten, kusura bakmayın.
Yukapian dedi: It Netflix'de bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bulunuyor hocam. Dünyanın en saçma şeyi herhalde, daha geçen aylarda ikisini izledim, şimdi 1. filmi kaldırmışlar, sadece 2.'si var. Aptalca gerçekten, kusura bakmayın.