Netgalaksi'ye geçilir mi?

Netgalaksi mi kullanıyorsunuz hocam? Yeni eve geçeceğim yeni evde Türk.net 16 Mbps gösterirken netgalaksi 70 Mbps gösteriyor şu an çok tereddütte kaldım önerir misiniz?

Herkes Netspeed ping'den şikayetçi ve online oyun oynayan almasın diyor. Nedense bende ping değerleri de çok iyi ve hatta benden daha iyi paket kullananın netleri de kötü. Türknet alan arkadaşım da pingi benden fazla ve fiyatı da fazla veriyor.

İşe yaramadı, olay altyapıya bakıyor. Ping değerlerim normal seviyelerde benim tek sıkıntı paket kaybı yaşıyorum.

İşe yaramadı, olay altyapıya bakıyor. Ping değerlerim normal seviyelerde benim tek sıkıntı paket kaybı yaşıyorum.
Bana özel mi ya şimdi Ben senin DNS girdim ve sıkıntısız girdi. DNS kaldırırsam TT DNS geçiyor ve o zaman siteye girilmiyor.

Bu arada Opera VPN Netspeed'e geçtikten sonra da çok iyi ve hızlı çalışmaya başladı
Türk.net 16 Mbps gösterirken Netgalaksi 70 Mbps gösteriyor şu an çok tereddütte kaldım önerir misiniz?
Sanırım VDSL boş port olmadığı için öyle gösteriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…