Flonzy Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 12 31 Ağustos 2024 #1 Merhaba paket fiyatlar arttığı için yeni hat almak istiyorum biraz araştırdım Netgsm diye bir operatör var 2. hat olarak kullanmayı düşünüyorum internet için alacağım kullanan var mı? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2024
Merhaba paket fiyatlar arttığı için yeni hat almak istiyorum biraz araştırdım Netgsm diye bir operatör var 2. hat olarak kullanmayı düşünüyorum internet için alacağım kullanan var mı? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 31 Ağustos 2024 #2 2. hat için kesinlikle alınır.
blud Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 31 Ağustos 2024 #3 Telefonunuz yurtdışı ise, kopya IMEI kullanıyorsa Netgsm çalışmaz.
H hudrikerem Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 520 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 2. hat olarak kullanacaksanız başka bir hatta bakmayın derim. En uygunu.
E emreacikgoz Picopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 2. hat olarak çok uygun olur. Yurt dışı kaçak telefonlarda kullanılmıyor. Onun dışında kullanabilirsiniz.
2. hat olarak çok uygun olur. Yurt dışı kaçak telefonlarda kullanılmıyor. Onun dışında kullanabilirsiniz.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.930 Çözümler 15 31 Ağustos 2024 #6 Ben 2. Hat olarak kullanıyorum bedava.
Flonzy Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 12 31 Ağustos 2024 #7 emreacikgoz dedi: 2. hat olarak çok uygun olur. Yurt dışı kaçak telefonlarda kullanılmıyor. Onun dışında kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefonum yurt dışı dirençli, gene de olmaz mı? emreacikgoz dedi: 2. hat olarak çok uygun olur. Yurt dışı kaçak telefonlarda kullanılmıyor. Onun dışında kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim telefon dirençli, gene de olmaz mı? Son düzenleme: 1 Eylül 2024
emreacikgoz dedi: 2. hat olarak çok uygun olur. Yurt dışı kaçak telefonlarda kullanılmıyor. Onun dışında kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefonum yurt dışı dirençli, gene de olmaz mı? emreacikgoz dedi: 2. hat olarak çok uygun olur. Yurt dışı kaçak telefonlarda kullanılmıyor. Onun dışında kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim telefon dirençli, gene de olmaz mı?
E emreacikgoz Picopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #8 Flonzy dedi: Telefonum yurt dışı dirençli, gene de olmaz mı? Benim telefon dirençli, gene de olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl dirençli anlamadım. Yurt dışı cihazlarda çalışmıyor diye biliyorum.
Flonzy dedi: Telefonum yurt dışı dirençli, gene de olmaz mı? Benim telefon dirençli, gene de olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl dirençli anlamadım. Yurt dışı cihazlarda çalışmıyor diye biliyorum.