Netgsm deneyimi ve ISS önerisi

Katılım
7 Haziran 2025
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
6 aydır Netgsm kullanıcısıyım. Bu süre boyunca sürekli yüksek ping, jitter ve paket kaybı sorunları yaşadım. Birkaç kez yaşanan genel kesintiler de cabasıydı. Maalesef bugün yine benzer bir kesinti yaşanıyor; birçok kullanıcı şu an internete erişemiyor.

Üstelik 1 Temmuz itibarıyla fiyatlar 300 TL’den 575 TL’ye çıkarılıyor. Bu hizmet kalitesine rağmen yapılan ciddi bir zam söz konusu. Bugün itibarıyla Türk Telekom’a geri dönüş yapacağım. Engelli indirimiyle birlikte fiyatlar daha uygun hâle geliyor ve en önemlisi, muhatap alınabiliyoruz.

Şu anda Netgsm’e ulaşmaya çalıştığımda, sistemde 55 kişinin sıra beklediğini söylüyor. Koca firma, telefonlara sadece bir kişi mi bakıyor? Gerçekten şaşırtıcı. Şu an hiçbir Netgsm kullanıcısı internete erişemiyor.

Bu vesileyle sormak isterim: Türk Telekom’da şu anda aktif olan, belki de pek bilinmeyen avantajlı kampanyalar var mı? Özellikle engelli indirimi kapsamında sunulan fırsatlarla ilgili bilgi alabilirsem çok memnun olurum.
 
"Koskoca firma" değil. Turknetin ilk yılları bile daha büyüktü muhtemelen
 
Şehir, İlçe ve Mahalleniz nedir?
 
Evinize geleceğim hocam o yüzden, operatörler ilçeye hizmet vermezler mahalleye hizmet verirler o yüzden altyapı sorgusu yaparken ilçe zorunludur.

Altyapı sorgusu isteseniz gönderirim hocam. Altyapıya sadece bu istedikleriniz ile de bakılmıyor evimin hemen yanında fiber var bende yok mesela.
 
Altyapı sorgusu isteseniz gönderirim hocam. Altyapıya sadece bu istedikleriniz ile de bakılmıyor evimin hemen yanında fiber var bende yok mesela.

Allah Allah, bizim burada mahalleye göre hizmet veriliyor ve çoğu ISS sadece mahalle bilgisi ile altyapı sonucu veriyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…