jurgen ismail kartal Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #11 Astron dedi: Allah Allah, bizim burada mahalleye göre hizmet veriliyor ve çoğu ISS sadece mahalle bilgisi ile altyapı sonucu veriyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bende dediğim gibi. Bu arada altyapım 96 mbps destekliyor.
Astron dedi: Allah Allah, bizim burada mahalleye göre hizmet veriliyor ve çoğu ISS sadece mahalle bilgisi ile altyapı sonucu veriyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bende dediğim gibi. Bu arada altyapım 96 mbps destekliyor.
Astron Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 10 14 Haziran 2025 #12 jurgen ismail kartal dedi: Bilmiyorum hocam bende dediğim gibi. Bu arada altyapım 96 Mbps destekliyor. Genişletmek için tıkla... Superonline geçin derim hocam o zaman 100 Mbps internet 500 TL'ydi.
jurgen ismail kartal dedi: Bilmiyorum hocam bende dediğim gibi. Bu arada altyapım 96 Mbps destekliyor. Genişletmek için tıkla... Superonline geçin derim hocam o zaman 100 Mbps internet 500 TL'ydi.
jurgen ismail kartal Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #13 Türk Telekoma nasıl Netgsmden geçiş yaparım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #14 jurgen ismail kartal dedi: Türk Telekom'a nasıl Netgsmden geçiş yaparım? Genişletmek için tıkla... Mevcut internetini İptal edip yeni başvuru yapman lazım.
jurgen ismail kartal dedi: Türk Telekom'a nasıl Netgsmden geçiş yaparım? Genişletmek için tıkla... Mevcut internetini İptal edip yeni başvuru yapman lazım.
jurgen ismail kartal Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #15 Einstein dedi: Mevcut internetini iptal edip yeni başvuru yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Netgsm ile konuşmam mı gerekiyor yoksa başka bir şekilde iptal edebilir miyim şu an ulaşamıyoruz netgsme.
Einstein dedi: Mevcut internetini iptal edip yeni başvuru yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Netgsm ile konuşmam mı gerekiyor yoksa başka bir şekilde iptal edebilir miyim şu an ulaşamıyoruz netgsme.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #16 jurgen ismail kartal dedi: Netgsm ile konuşmam mı gerekiyor yoksa başka bir şekilde iptal edebilir miyim şu an ulaşamıyoruz netgsme. Genişletmek için tıkla... Netgsm Bilgi Bankası Yardım & Destek bilgibankasi.netgsm.com.tr Netgsm Online işlemler ya da e-Devlet üzerinden iptal işlemi sağlayabilirsiniz.
jurgen ismail kartal dedi: Netgsm ile konuşmam mı gerekiyor yoksa başka bir şekilde iptal edebilir miyim şu an ulaşamıyoruz netgsme. Genişletmek için tıkla... Netgsm Bilgi Bankası Yardım & Destek bilgibankasi.netgsm.com.tr Netgsm Online işlemler ya da e-Devlet üzerinden iptal işlemi sağlayabilirsiniz.
jurgen ismail kartal Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #17 Teşekkür ederim hocam. Einstein dedi: Netgsm Bilgi Bankası Yardım & Destek bilgibankasi.netgsm.com.tr Netgsm Online işlemler ya da e-Devlet üzerinden iptal işlemi sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Teşekkür ederim hocam. Einstein dedi: Netgsm Bilgi Bankası Yardım & Destek bilgibankasi.netgsm.com.tr Netgsm Online işlemler ya da e-Devlet üzerinden iptal işlemi sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...