Netgsm Discord'dan SMS alabiliyor mu?

ayvishan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende netgsm geçmeyi düşünüyorum, sıfırdan 510'lu netgsm hattı alarak, bazj bankalarda sorun olduğunu biliyorum ancak; sıfırdan hat alan varsa eğer Discord'dan SMS gelip gelmediğini söyleyebilir mi? Ona göre almayı düşünüyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Numaramı taşıdım, Discord üzerinden SMS geliyor. Numara taşımayla yeni numara almanın farkı olur mu bilmiyorum.

Yeni hattı Netgsm'den almayın yeni hatlarda bu sorunlar oluşuyor alacaksanız Turkcell ya da Vodafone'dan alın.

Numara taşıyınca sms geliyor evet ama ben sıfırdan hat almayı düşünüyorum, bu sebeple sıfır hatta sms gelip gelmediğini merak ediyorum açıkçası

Numara taşıyınca SMS geliyor evet ama ben sıfırdan hat almayı düşünüyorum, bu sebeple sıfır hatta SMS gelip gelmediğini merak ediyorum açıkçası.

Bununla ilgili bir sürü şikayet var Şikayetvar'da gidip Turkcell Vodafone'dan hattı alın ardından geçersiniz Netgsm'e.

Bununla ilgili bir sürü şikayet var Şikayetvar'da gidip Turkcell Vodafone'dan hattı alın ardından geçersiniz Netgsm'e.
Evet ancak sıfırdan hatta discorda sms geliyorsa destek amaçlı kendi hatlarından almak istiyorum, bu sebeple bu sorunun cevabını merak ediyorum açıkçası

Evet ancak sıfırdan hatta Discord'a SMS geliyorsa destek amaçlı kendi hatlarından almak istiyorum, bu sebeple bu sorunun cevabını merak ediyorum açıkçası.

Kimse bunun garantisini veremez açıkçası Türkiye'de hiçbir GSM operatörü desteklenmez bundan birkaç yıl sonra netgsm gelişme kaydetsin fiyatlarında diğerlerinden farkı olmayacak aynı TurkNet gibi düşünün.

Arkadaşlar Payfix kullanan birisi sms gelip gelmediğini bildirebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…