NetGSM ev interneti nasıldır?

darkozi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu an TurkNet ev interneti kullanıyorum 3. ayım doldu ama tarifem 433₺'ye yükselecek bende NetGSM ev internetine geçmeyi düşündüm. NetGSM nasıldır? Ping sorunu var mı? Bağlantısı TurkNet gibi stabil midir? Kullanan var mı? Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi varmış.

TurkNet GigaFiber mi kullanıyorsun?

Altyapı Türk Telekom diğer internetçilerden bir farkı yoktur bence ama mesela bulunduğum adreste Superonline fiber daha yüksek hız veriyor o yüzden ona göre seçim yapın.

Ben kullanmıyorum ama mobil tarifesini kullanıyorum memnunum, yardımcı olmaya çalışıyorlar desteğe ulaşması kolaydı. Türk telekom altyapısı kullandığı için diğerlerinden çok bir farkı yoktur. TT ne durumdaysa bunlar da o şekilde. Daha iyi seçenek varsa bakılabilir.

TurkNet GigaFiber mi kullanıyorsun?
Hayır vdsl 50

Altyapı Türk Telekom diğer internetçilerden bir farkı yoktur bence ama mesela bulunduğum adreste Superonline fiber daha yüksek hız veriyor o yüzden ona göre seçim yapın.
Sadece TT altyapısı var

Sim kartını bende kullanıyorum ama ev interneti hakkında pek kullanıcı yorumu yok

Hayır vdsl 50

Sadece TT altyapısı var

Sim kartını bende kullanıyorum ama ev interneti hakkında pek kullanıcı yorumu yok
O zaman bence deneyebilirsiniz, sadece aktivasyon ücreti varmış 700 TL onu vereceksiniz, abonelik hizmeti fena değil diğerlerine göre. 500 ü buldu diğerleri.

O zaman bence deneyebilirsiniz, sadece aktivasyon ücreti varmış 700 TL onu vereceksiniz, abonelik hizmeti fena değil diğerlerine göre. 500'ü buldu diğerleri.

Aktivasyon ücreti başka operatörden geçişlerde istenmiyor sıfırdan port açarlarsa isteniyor bir deneyeyim bakalım.

Eğer alırsanız mutlaka burada deneyiminiz paylaşın hocam.

Eğer alırsanız mutlaka burada deneyiminiz paylaşın hocam.
hocam geçmeyi düşünüyorum ama adamlar çok ilgisiz sabah mailden upload hızlarının kaç mbps olduğunu sordum hala cevap vermediler

Netgsm hem ev interneti hem de mobil operatör konusunda henüz çok çok erken zamanlarında olan bir firma. Kullananların bazıları hız düşüklüğü ve ping sorunu olabildiğini söylüyor. Dolayısıyla önermiyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…