Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 534 Çözümler 2 Yer Türkiye 28 Eylül 2024 #1 Merhaba, Superonline fiber fiyatlarının pahalı olmasından dolayı ev interneti araştırıyorum. Netgsm fiber ev interneti nasıldır?
Merhaba, Superonline fiber fiyatlarının pahalı olmasından dolayı ev interneti araştırıyorum. Netgsm fiber ev interneti nasıldır?
talha1481 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 2 Yer Bolu 28 Eylül 2024 #2 Relax55 dedi: Merhaba, Superonline fiber fiyatlarının pahalı olmasından dolayı ev interneti araştırıyorum. Netgsm fiber ev interneti nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi ilk defa duydum ama TÜBİTAK destekli projeymiş bir bakın derim.
Relax55 dedi: Merhaba, Superonline fiber fiyatlarının pahalı olmasından dolayı ev interneti araştırıyorum. Netgsm fiber ev interneti nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi ilk defa duydum ama TÜBİTAK destekli projeymiş bir bakın derim.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.483 Çözümler 5 29 Eylül 2024 #3 Netgsm PoP noktası Ankara'dadır. Ankara'ya uzak bölgede yaşayanların geçmemesinde fayda var.