K KomutaBey13 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Netgsm 100Mbps interneti taahhütsüz ve 2025 Haziran ayına kadar sabit fiyat sözü vererek 299 TL'ye veriyor. Daha önce kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar, sizce netgsm ev interneti için geçilebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2024
Merhaba arkadaşlar. Netgsm 100Mbps interneti taahhütsüz ve 2025 Haziran ayına kadar sabit fiyat sözü vererek 299 TL'ye veriyor. Daha önce kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar, sizce netgsm ev interneti için geçilebilir mi?
Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 Şu an ben de araştırıyorum fakat ev interneti ile ilgili somut bir deneyime rastlamadım, yardımcı olabilecek var mı?
Şu an ben de araştırıyorum fakat ev interneti ile ilgili somut bir deneyime rastlamadım, yardımcı olabilecek var mı?
WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 520 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Ekim 2024 #3 Almayı düşünüyorum ama bende kararsız kaldım. Hız konusunda sıkıntı çıkmaz da oyunlarda sabit ping verir mi bilmiyorum.
Almayı düşünüyorum ama bende kararsız kaldım. Hız konusunda sıkıntı çıkmaz da oyunlarda sabit ping verir mi bilmiyorum.
D deleteren Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 161 11 Kasım 2024 #4 WXeray dedi: Almayı düşünüyorum ama bende kararsız kaldım. Hız konusunda sıkıntı çıkmaz da oyunlarda sabit ping verir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... geçtiyseniz aydınlatabilir misiniz?
WXeray dedi: Almayı düşünüyorum ama bende kararsız kaldım. Hız konusunda sıkıntı çıkmaz da oyunlarda sabit ping verir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... geçtiyseniz aydınlatabilir misiniz?