Netgsm evde internet nasıldır?

ZeNaNLi

Kilopat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır farklı alanda hizmet veren netgsm artık bireysel müşterilere de mobil ve evde internet hizmeti de vermeye başladı.

Kısa bir süre olsa da netgsm evde internet hizmetini kullanmaya başlayan veya hakkında fikir sahibi olan var mı, bilgi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.

Malumunuz fiyatları bir hayli uygun fakat hizmet konusunda nasıl, iletişim, müşteri memnuniyeti, teknik servis, kurulum, ekstra ücretler ve taahhüt edilen hız ve sözleşmelerin yerine getirilme durumu gibi birçok konuda bilgisi olanları dinlemekten memnun olurum.

Merhaba. TT altyapısını kullanan bir diğer firma diye yorumladım ben, MH'yi aradığınızda samimi geldiklerini söyleyebilirim ama biraz kurumsallıktan uzak hissettiriyor böyle olunca da.

TT fiber altyapısı varsa 200'lük paket denenebilir bence ama kurulum ücretinin uçuk olması ve fiyat sözü vermemeleri eksi noktaları.

Yakında ping, hız ve packet loss testleri de paylaşılmaya başlanır ama ortalama değerler vereceklerdir zannımca, ne kadar köklü bir firma da olsalar TT altyapısı pekçok şeyi hâlâ limitliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…