NetGSM hat aktive olmuyor

mamibaba31

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben NetGSM geçtim Vodafone'dan diğer hattım da kapandı ama sinyal de var gösteriyor ama sadece acil aramalar için diyor hattı kullanamıyorum bunu nasıl aktive edeceğim? Bir de 5 Kasım sonrası abone olanlar hattı kullanamıyormuş diyorlar bu doğru mu ne yapmam lazım? Bir bilen yardımcı olursa sevinirim

Maalesef Netgsm'ye şuan büyük operatörler resmen saldırı yapıyor, sizin sorun ne zaman çözülür bilmiyorum ben 1,5 ay önce geçtim ve çok memnunum.

Bildiğim kadarıyla 5 Kasım hikayesi doğru. İnternette çok fazla haber ve video gezdi bununla ilgili. Youtube'da durumu açıklayan insanlar var, kısaca girip neymiş diye bakabilirsiniz merak ediyorsanız. Ama benim bildiğim kadarıyla durum şu: NetGSM Turkcell altyapısından hizmet veriyormuş ve yeni yılda aynı altyapıyı aynı şartlar altında kullanma konusunda anlaşamamışlar. Sonuç olarak yeni aboneler kullanamıyor, eski abonelerin kullanmaya devam edebilmesi için de BTK ve NetGSM Turkcell tarafını zorluyor.

Maalesef Netgsm'ye şuan büyük operatörler resmen saldırı yapıyor, sizin sorun ne zaman çözülür bilmiyorum ben 1,5 ay önce geçtim ve çok memnunum.
Hocam tam da bugün iptal olmuştu Vodafone daha 3 saat bile olmadı sizce ne yapmam lazım şuanda?

Hocam peki ne zaman çözülür acaba gerçekten bıktım diğerlerinin aşırı kazık fiyatlarından

Hocam tam da bugün iptal olmuştu Vodafone daha 3 saat bile olmadı sizce ne yapmam lazım şuanda?

Hocam peki ne zaman çözülür acaba gerçekten bıktım diğerlerinin aşırı kazık fiyatlarından
Benim arkadaşım da TT iptal edip 1800 TL ceza ödedi ve hatsız kaldı şuan, inan bilmiyorum.

Turkcell tarafından yeni Netgsm abonelerine sabotaj yapılıyor. Turkcell baz istasyonunu kullandırtmıyor. Muhtemelen Netgsm 18 kasımda yapacağı tarife ve paket güncellemesinden sonra Turkcell baz istasyonunu yeni Netgsm abonelerine kullanıma açacaktır.

Benim arkadaşım da TT iptal edip 1800 TL ceza ödedi ve hatsız kaldı şu an, inan bilmiyorum.

Vallahi aglicam hocam artık bunaldım bunların olaylarından

Turkcell tarafından yeni Netgsm abonelerine sabotaj yapılıyor. Turkcell baz istasyonunu kullandırtmıyor. Muhtemelen Netgsm 18 kasımda yapacağı tarife ve paket güncellemesinden sonra kullanıma açacaktır.
Hocam inşallah öyle olur hattı kullanamıyorum şuan rezil oldum resmen paramla

Herşey Turkcell'e bağlı kaldı. Aslında bunların amaçları; tekelleştirmek. 3 operatörde aynısını yapıyor bunu. Milleti kazıklaya kazıklaya soydu bitirdiler. Millette sesini çıkaramıyor artık.

• Vodafone'da Babamın interneti sınırsız 623 TL ödüyoruz.
  • Türk Telekom'da 5 GB internete 250 TL veriyoruz.
  • İnternet ve tivibuyada 450 TL veriyoruz.

Ben ne anladım bu işten kazıklanmaya devam.

Zaten sorun da bu aşırı kazık fiyat konusu. Diğer operatörler yaptıkları yatırımları sebep göstererek fiyatlarının normal olduğunu savunuyor. NetGSM ise herhangi bir altyapı yatırımı yapmadığı için Turkcell'den anlaşma ile aldığı kota kadarıyla müşterilerine uygun fiyattan hizmet veriyor. Bu sebeple yeni anlaşmada Turkcell fiyatı çok yukarıya çekmiş, NetGSM'de bu fiyatlarla müşterilerine aynı fiyattan hizmet veremeyeceği için (kar elde edemiyorlar yani yoksa tabi ki hizmet verir) bu seneki anlaşmayı imzalamıyor. Yani sizin durum belirsiz, çok uzun zaman da böyle devam edebilir, 1 - 2 aya da çözülebilir. Mağdur insan sayısı çok önemli, öyle 500 - 1000 kişi için hemen yarın çözeceklerini zannetmem. Ama çok mağdur varsa çözülmesi daha kısa sürer elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…