NetGSM hat aktive olmuyor

O zaman el mecbur Turkcell geçeceğim gibi duruyor yapacak bişi yok telefon kullanmadan yapamam ihtiyacım var benim buna

Valla bir iki ay asla bekleyemem hocam Allah'tan 400 aktivasyon ücreti veren falan oluyornus ben sadece sim kart ücreti ödedim öyle teselli ediyorum kendimi

Valla bir iki ay asla bekleyemem hocam Allah'tan 400 aktivasyon ücreti veren falan oluyornus ben sadece sim kart ücreti ödedim öyle teselli ediyorum kendimi
Bunun sorumlusu maalesef Turkcell. Netgsm ucuz iletişim sunduğu için diğer operatörler yediremedi. Bundan dolayı Netgsm'de mecbur fiyat artışına gitmek zorunda kaldı.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın haram olsun hakkım

O zaman el mecbur Turkcell geçeceğim gibi duruyor yapacak bişi yok telefon kullanmadan yapamam ihtiyacım var benim buna

Zaten eskiden telefon mu vardı eskiden hiçbirşey yoktu. Sadece evlerde ev telefonu vardı Alo der konuşurduk. Nerde o eski günler. Şimdi herşey ateş pahası.

Zaten eskiden telefon mu vardı eskiden hiçbirşey yoktu. Sadece evlerde ev telefonu vardı Alo der konuşurduk. Nerde o eski günler. Şimdi herşey ateş pahası.
Böyle böyle dumanla haberleşmeye kadar devam hocam sayelerinde evrilmiyoruz devriliyoruz

Tabi ki bekleyemezsiniz. Hepimiz her gün kullanıyoruz bu cihazları ki işi buna bağlı olan insanlar var. NetGSM istemeden de olsa mağdur etmiş oluyor müşterilerini ama sizin için yapacak bir şey yok. Mecburen yeni fiyatlar üzerinden başka bir operatöre geçeceksiniz.

Tahüt olmadıgı için farklı operatöre geciş yapabilirsiniz. Sim kart ücretini bu sebepten madurlara iade edeceğini okumuştum ama doğru mu emin değilim. Müşteri hizmetlerinden sim kart ücreti için bilgi alın.

Net bir şekilde açıklamışssınız. En doğru bilgi diyebilirim. 05.11.2024 tarihinde netgsm ye yeni abonelik ve taşıma başvurusu yapılmayacak. Taraflar sözleşmede anlaşmadığı sürece mevcut aboneler devam edecek sadece. Şu anki bilgi bu yönde. Farklı bilgi gelirse güncellerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…