NetGSM internet alınır mı?

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Türk Telekom kullanıyorum ve fiyatları yüksek, ayrıca taahhüt de yenilemek istemiyorum. Taahhüt sürem bitti. Yeni bir operatör arıyorum ve netgsm diye bir dijital operatör buldum. Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyormuş. 100 hıza kadar sabit fiyat yazıyordu internet sitesinde. Altyapı da aşağı yukarı o kadar destekliyor zaten. Sizce alınır mı? Oyunlarda ping yapar mı? Sabit ping alıyor musunuz, kullananlar varsa memnun mu? Genel olarak ne düşünüyorsunuz?

Mobil tarafta öven çok ancak İSS olarak ne kadar iyidir bilemeyeceğim. Taahütsüz ise şans verilebilir aksi halde nereden altyapıyı çektiklerini bilmek gerekir ki muhtemelen TT altyapısı kullanıyorlardır o durumda da her türlü geçilebilir.

Mobil tarafta öven çok ancak ISS olarak ne kadar iyidir bilemeyeceğim. Taahhütsüz ise şans verilebilir aksi halde nereden altyapıyı çektiklerini bilmek gerekir ki muhtemelen TT altyapısı kullanıyorlardır o durumda da her türlü geçilebilir.

Türk Telekom alt yapısı kullanıyorlarmış. Ping olarak sıkıntı çıkarmaz herhalde ama işte şüpheliyim hâla. Zaten bir oyunlardan zevk alıyoruz o zevkimiz de ping yüzünden bozulsun istemem. ISS olarak derken açılımı nedir bu arada bilmiyorum.

Bir de sanırım e-posta ile fatura yolluyorlarmış bankalar ile ilgili bir problem yaşar mıyız bilmiyorum.

Türk Telekom alt yapısı kullanıyorlarmış. Ping olarak sıkıntı çıkarmaz herhalde ama işte şüpheliyim hâla. Zaten bir oyunlardan zevk alıyoruz o zevkimiz de ping yüzünden bozulsun istemem. ISS olarak derken açılımı nedir bu arada bilmiyorum.

Bir de sanırım e-posta ile fatura yolluyorlarmış bankalar ile ilgili bir problem yaşar mıyız bilmiyorum.
E-Posta ile yolladiklari fatura e-Faturadir. Banka tarafinda sikinti cikmaz. İnternet alisverislerinde cogu zaman zaten elinizde fiziksel fatura olmaz, E-Postadan e-Fatura gelir. ISS acilimi da internet servis saglayici, yani TT, Vodafone, Turkcell vb. internet hizmeti veren kuruluslar.

Türk Telekom kullanıyormuş. Şu an aldığım ping ile aynı kalır diye düşünüyorum şu an da Türk Telekom kullanıyorum çünkü.

E-Posta ile yolladiklari fatura e-Faturadir. Banka tarafinda sikinti cikmaz. İnternet alisverislerinde cogu zaman zaten elinizde fiziksel fatura olmaz, E-Postadan e-Fatura gelir. ISS acilimi da internet servis saglayici, yani TT, Vodafone, Turkcell vb. internet hizmeti veren kuruluslar.

Mobilde 3-4 gündür internet yok haberin olsun. Bence sıkıntı, ev interneti iyi olmalı riske atma derim. Türksat'a bak fiyatları bence iyi.

Mobilde 3-4 gündür internet yok haberin olsun. Bence sıkıntı, ev interneti iyi olmalı riske atma derim. Türksat'a bak fiyatları bence iyi.

Türksat'ta taahhüt var. Onunda fiyatlarına bakarım. Mobilde internet yok derken Wi-Fi'den mi bahsediyorsun. O nasıl oluyor anlamadım modem kaynaklı bir arıza olabilir mi sizinki?

Türksat'ta taahhüt var. Onunda fiyatlarına bakarım. Mobilde internet yok derken Wi-Fi'den mi bahsediyorsun. O nasıl oluyor anlamadım modem kaynaklı bir arıza olabilir mi sizinki?
Yok ya direk sim kartlı hatta internet gitti gelmiyor da. Türksatı 3 senedir kullanıyorum, fiyat artışlarını düzgün yapıyor diğer firmalar gibi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı