Netgsm kullanıcı deneyimi ve hız değerleri

Thapena

Hectopat
Netgsm Deneyimim

Netgsm'i ilk olarak mobil hattımda kullanmaya başladım. Geçiş sürecimi numara taşıyarak yaptım kargo geldikten 2 gün sonra da hattım taşındı ve kullanmaya başladım.

Hız ve çekim gücü olarak Turkcell ile birebir aynı diyebilirim. Fiyatlar ise Turkcell'e göre yarı yarıya hatta daha da ucuza geliyor. Memnun kalınca ailemden 5 kişi daha geçti onlar da oldukça memnun kaldılar. Bunun üzerine ev internet hizmetlerinin de olduğunu öğrendim direk başvuru yaptım. Türk Telekom'un altyapısını kullandığını söylediler. 50 Mbps olan paketi 259 gibi bir fiyata aldım açıldıkları günden beri hiç zam yapmamışlar 2 ay sonra ilk defa zam yaptılar o da 30 TL gibi küçük bir zam oldu ve 2025 Haziran ayına kadar da zam yapmayacaklarını 299 TL ödeyeceğimi söylediler. Hem mobil hem ev interneti tamamen taahhütsüz istediğiniz zaman ayrılabiliyorsunuz.

Birkaç defa ev internetinde ping sorunu gibi şeyler yaşadım müşteri hizmetlerine bağlanınca yardımcı oldular. Oldukça ilgili davranıyorlar tek sorun şu ki müşteri hizmetlerine bağlanmak 20-30 dakika sürebiliyor. Türk Telekom kullanırken pingim 15-20 civarıydı şu anda 30-32 gibi bir ping değeri alıyorum bu beni etkilemedi oyunlarda hiçbir sıkıntı olmuyor. Aşağıya hız değerlerimi de bırakacağım bakabilirsiniz. Şu ana kadar verdikleri hizmetten çok memnunum geçecek olanlara tavsiye ederim. Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.

Hız değerlerim:

Türk Telekom'dayken bu indirme yükleme değerleri nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…