NETGSM operatörü ile Turkcell arasındaki durum nedir?

emrail

Centipat
Daha fazla  
Netgsm operatörü ile Turkcell arasında en son bir gerilim vardı, sonucunda da Netgsm'nin şebekesi kesilmişti, bir şeyler olmuştu, tam bilgim yok. Aranızda Netgsm abonesi olan varsa bilgilendirebilir mi? Duruma göre numaramı taşıyacağım. Netgsm SIM kartım var, kenarda duruyor kaç haftadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum ama ben bu olaylar olmadan önce geçmiştim, hiçbir sıkıntı yok şuan. Galiba bu olaylardan sonra yeni geçenlere sorun çıkıyordu.

En son bu haber vardı;

Başka haber çıkmadı daha.

Ben kullanıyorum ama ben bu olaylar olmadan önce geçmiştim, hiçbir sıkıntı yok şuan. Galiba bu olaylardan sonra yeni geçenlere sorun çıkıyordu.
Memnun musun peki? Ben,özellikle ping konusunda nasıl olduğunu merak ediyorum.Oynadığım online oyunları mobil veri üzerinden oynuyorum çünkü.

Yeni kullanıcıların hatları taşınmıyor diye biliyorum. Bimcell kullanıyorum ben de geçmek istiyorum TT her yerde çekmiyor.

Halen yeni geçen hatlara sinyal verilmiyor.
Yeni hatlara numara taşa da dahil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…