NetGSM paket ücreti değişiyor mu?

hudrikerem

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. NetGSM üzerinden kontrol ettiğimde paketlerin fiyatları çok uygun gözüküyor. Fakat şöyle bir sorun var: Taahüd olmadığından bu paketlerin fiyatları değişiyor mu? Yani ben 12 ay faturalı tarife yaparsam her ay sabit fiyat mı ödeyeceğim yoksa değişken mi?

Taahhüd yoksa nasıl 12 ay taahhüd yapacaksın ki?

Benim de anlamadığım nokta o. Paketler faturalı diye lanse ediliyor. Belirli bir süre sabit fiyat garantisi var da iptal ederken taahüd yok mu acaba onu merak ettim. Kullananlar bilgilendirirse iyi olur.

Ben kullanıyorum. Benim de kafam karıştı şimdi. Uygulamadan baktım bir taahhüt detayı yok. İyi geldi aklıma aylardır ödüyorum ama kullanılmıyor. MH'ye sordum, taahhüt yoksa kapattırayın.

IMG-20240821-WA0000.jpg

Son düzenleme:
Operatörde sabit fiyat garantisi yok fakat taahhütte yok, işinize gelmeyen bir zam yaparlarsa dilediğiniz operatöre geçiş yapabilirsiniz, ben de geçmeyi düşünüyorum hangi ilde kullanıyorsunuz ve çekmeme gibi sorunlarla karşılaştınız mı?

Operatörde sabit fiyat garantisi yok fakat taahhütte yok, işinize gelmeyen bir zam yaparlarsa dilediğiniz operatöre geçiş yapabilirsiniz, ben de geçmeyi düşünüyorum hangi ilde kullanıyorsunuz ve çekmeme gibi sorunlarla karşılaştınız mı?

Çekmeme sorunu yok. GM20 Pro makinede yedek telefon olarak ucuz diye kullanıyordum Vodafone ve TTNET çeken her yerde çekimi sorunsuz. Baz istasyonları varsa görmedim, diğerlerini kullanıyor olabilir. Niğde, Ankara, Kırıkkale, Mersin illerinde sorunsuz kullandım. Açıkçası 4 GB+500dk için 70TL diyorlardı 100TL veriyorum. 20GB + 1000dk 180TL Vodafone geçiş halen açıksa bu hattı kaçırırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı