SmileToLifeee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 11 Aralık 2024 #1 Merhaba. Hattımı Netgsm'ye taşımak istiyorum fakat "ilgili ekte" "SIM kartım yok" seçeneği yazmıyor. Yoksa şu anda geçiş yapılamıyor mu?
Merhaba. Hattımı Netgsm'ye taşımak istiyorum fakat "ilgili ekte" "SIM kartım yok" seçeneği yazmıyor. Yoksa şu anda geçiş yapılamıyor mu?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Paket seçtiyseniz bazı paketler sadece kendi üyesi olanlara kullaılıyor.
SmileToLifeee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 11 Aralık 2024 #3 NoParking3 dedi: Paket seçtiyseniz bazı paketler sadece kendi üyesi olanlara kullaılıyor. Genişletmek için tıkla... Paket seçmedim sadece yeni üyelik kısmına tıkladım ve sadece SIM KARTIM VAR seçeneği gözüküyor.
NoParking3 dedi: Paket seçtiyseniz bazı paketler sadece kendi üyesi olanlara kullaılıyor. Genişletmek için tıkla... Paket seçmedim sadece yeni üyelik kısmına tıkladım ve sadece SIM KARTIM VAR seçeneği gözüküyor.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 11 Aralık 2024 #4 SIM kartı olmadan başvuru yapılmıyor zaten ilk alman gerekiyor.
SmileToLifeee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 11 Aralık 2024 #5 The Destroyer dedi: SIM kartı olmadan başvuru yapılmıyor zaten ilk alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorum zaten bu hocam. SIM Kartım Yok. İlgili videoda o seçenek gözükürken, şu anda yok. Bunun sebebini öğrenmek istemiştim.
The Destroyer dedi: SIM kartı olmadan başvuru yapılmıyor zaten ilk alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorum zaten bu hocam. SIM Kartım Yok. İlgili videoda o seçenek gözükürken, şu anda yok. Bunun sebebini öğrenmek istemiştim.
Q Qilin Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #6 SmileToLifeee dedi: Sorum zaten bu hocam. SIM Kartım Yok. İlgili videoda o seçenek gözükürken, şu anda yok. Bunun sebebini öğrenmek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Numaram var deyip devam ettiğinizde numara bilgisi istediği için devam edemiyorsunuz değil mi? Abonelik Aşamaları abonelik.netgsm.com.tr Buradan bir dener misiniz?
SmileToLifeee dedi: Sorum zaten bu hocam. SIM Kartım Yok. İlgili videoda o seçenek gözükürken, şu anda yok. Bunun sebebini öğrenmek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Numaram var deyip devam ettiğinizde numara bilgisi istediği için devam edemiyorsunuz değil mi? Abonelik Aşamaları abonelik.netgsm.com.tr Buradan bir dener misiniz?
Kerim6789 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 417 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #7 Netgsm baz istasyonları engellendi diye biliyordum.Açmışlarmı?
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 11 Aralık 2024 #8 Büyük ihtimalle yeni abone alımı kapandı şimdilik.
SmileToLifeee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 11 Aralık 2024 #9 The Destroyer dedi: Büyük ihtimalle yeni abone alımı kapandı şimdilik. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu şekilde son çıkan sorunlardan ötürü yeni abone alımı yapmıyorlar gibi gözüküyor.
The Destroyer dedi: Büyük ihtimalle yeni abone alımı kapandı şimdilik. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu şekilde son çıkan sorunlardan ötürü yeni abone alımı yapmıyorlar gibi gözüküyor.
Kerim6789 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 417 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #10 Büyük ihtimalle. Smiletolifeee şu an alırsan baz istasyonlardan sinyal alamayacaksın. Şimdilik açılana kadar bence taşıma.
Büyük ihtimalle. Smiletolifeee şu an alırsan baz istasyonlardan sinyal alamayacaksın. Şimdilik açılana kadar bence taşıma.