Netgsm SIM kartı taşınırken "yok" seçeneği yok

Merhaba. Hattımı Netgsm'ye taşımak istiyorum fakat "ilgili ekte" "SIM kartım yok" seçeneği yazmıyor. Yoksa şu anda geçiş yapılamıyor mu?

Eki Görüntüle 2372036
Yasal olarak; hizmet veremeseler de, geçişleri yapmak zorunda olmalarına rağmen, şikayetler alınca geçiş yapılmasını/yeni hat alınmasını birkaç hafta önce bu şekilde engellediler.

Abonelerin şikayet sebebi de; Turkcell'in geçen ay başından beri yeni abone olanlara ve geçiş yapanlara hizmet vermemesi ama buna rağmen hat satışına devam etmeleri idi.

3 büyük firmaya rakip olarak çıkan ve ciddi manada ucuz hizmet sağlayan bir firmayı lekelemek nasıl bir mantıktır anlayamıyorum. Bu düpedüz tefecilik gibi oluyor. Mecburen bizi ya da beni kullanmak zorundaymışsınız gibi. Turkcell bu konuda çok büyük bir hata yaptı. Umarım en yakın zamanda "NetGSM"yi kısıtlama durumu biter ve bu ateş pahası olan fiyatlar taban yapar.

Sormayın; birçok insan gibi, bizim de canımız sıkıldı.

Bazıları da firmayla uğraşmak yerine, keşke yaşanılan tabloya odaklanabilse.

Bu durum bizim kaybımızdır. İsteyen istediği gibi at oynatıyor, kararları takan yok.

Şu an bizim aileden 2 hat hala NetGsm'de. Biz memnunuz. Ve tam 3.hattı taşıyacakken bu olay patladı.

Yani açıkçası diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bir söz vardır ya; düşene bir tekmeyi de sen vuracaksın diye 3 büyük firma sadece tekme vuruyor bizlere.

Yapacak bir şey hocam bu bizim hatamız elbet bir gün deyip karşıya geçeceğiz.
Elden gelen nafile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…