Netgsm vs gigaspeed

em95

Hectopat
Bu iki firmadan hangisine geçilir sizin tavsiyeniz nedir?

Netgsm 6 ay 260 TL.
Gigaspeed 3 ay 270, sonra 3 ay 300 TL.

Gigaspeed'i ilk kez şimdi sizden duydum. Biraz araştırdım, fazla kullanan yok ve kullanan arkadaşlar çok fazla şikayet etmemişler. Netgsm de yeni bir firma sayıldığı için birbirlerinden çok farkları olacağını düşünmüyorum. Netgsm'in mobil operatör olarak çok fazla şikayeti vardır fakat internet konusunda nasıllardır bilmiyorum. İkisinde de altyapınıza göre alacağınız hız pek değişmeyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki firmadan hangisine geçilir sizin tavsiyeniz nedir?

Netgsm 6 ay 260 TL.
Gigaspeed 3 ay 270, sonra 3 ay 300 TL.

Altyapınız ne kadar destekliyor? TurkNet'in kampanyası mevcut onu öneririm. Hem daha iyi hizmet almış olursunuz.

Tıkla gelsin uygulamasından Burger King'in king ping menüsünü sipariş ediyorsunuz. SMS ile gelecek linkten kayıt oluyorsunuz. Kayıtta da SMS'de yazan kampanya kodunu yazıyorsunuz. İlk 6 ay TurkNet'i %50 indirimli kullanıyorsunuz.

Comnet olayından sonra comnetten çıkanların çoğunluğu bu 2 firmaya geçiyorlar, ben sürüyle firma değiştirdim, hepsinde hızlarım aynıydı, ev tesisat ve saha dolabından yeni ondan dolayı kolay kolay internet sorunu yaşamıyorum, sade müşteri hizmetleri ve ping sorunları yasıyorum firmadan firmaya

Altyapım VDSL 84 Mbps destekliyor.
Seneler önce TurkNet kullandım, kullandığım firmalar arasında müşteri hizmetleri en kötü 2 firmadan biridir benim için. Ondan dolayı onlara geçmeyi düşünmüyorum

2020 korona döneminde bende TurkNet ile kötü deneyim yaşamıştım. Bu yüzden size hak veriyorum.

Bu kampanyayla geçiş sağladım 2 aydır kullanıyorum memnunum şimdilik. Özellikle ping konusunda fark yarattı diyebilirim. Tercih sizin hocam tabii ki iyi sosyaller.

1000 Mbps paketlerde geçerli galiba %50 indirim, eskiden yaşadığım tecrübe yüzünden geçmek istemiyorum, hem ben boykot yapıyorum, ondan dolayı 2 nedenim var şu an için. Tabii ama boykot yapmayan için güzel kampanya duruyor VDSL leride kapsıyorsa.

Nerede yaşıyorsun?

Bursa'da yaşıyorum.

Gigaspeed kullanıyorum memnunum. Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…