E em95 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 19 Aralık 2024 #11 Einstein dedi: Kayıt bırakıyorsun onlar sana geri dönüş sağlıyor. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Firma kaynaklı kesinti bir şey olmuyor değil mi? Yabancı sunuculu oyunlarda ping değerleriniz nasıl?
Einstein dedi: Kayıt bırakıyorsun onlar sana geri dönüş sağlıyor. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Firma kaynaklı kesinti bir şey olmuyor değil mi? Yabancı sunuculu oyunlarda ping değerleriniz nasıl?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.926 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #12 em95 dedi: Firma kaynaklı kesinti bir şey olmuyor değil mi? Yabancı sunuculu oyunlarda ping değerleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Online oyun oynamıyorum.
em95 dedi: Firma kaynaklı kesinti bir şey olmuyor değil mi? Yabancı sunuculu oyunlarda ping değerleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Online oyun oynamıyorum.