Nasıl numaramı taşiyabilirim pekiEki Görüntüle 2322244
NETGSM uygun fiyatlı ve fiyatına göre güzel hizmet alınıyor bence ama bu aralar çok sıkıştırıyorlar yakında iflas bayrağını çekebilir. Fazla barındırmayacaklar gibi görünüyor.
Nasıl numaramı taşiyabilirim peki
yurt dışı telefonlar desteklemiyormuş sitesinde gördüm şuan kullandığım telefonu hacca gittiğimde almıştım iemi fn attırmadım kayıtta yaptırmadım sanırım oyuzden kullanamayacağım benBayisi olmadığı için web sitesi üzerinden SIM kart sipariş veriyorsunuz. Gsm>bireysel>numara taşıma>SIM kartım yok. Şeklinde ilerleyin kimlik no adres gibi bilgiler isteyecek. 3 4 gün içerisinde HepsiJet ile kart size ulaşıyor. 150TL ücreti vardı en son değişti mi bilmiyorum.
Açıkçası hat aktif olasıya kadar sancılı bir dönem ama aktif olduktan sonra rahat rahat kullanıyoruz.
Kart size ulaştığında tekrar web sitesinden gsm> bireysel>numara taşıma>SIM kartım var. Şeklinde devam ediyoruz. Gelen kartın üstünden barkot ve puk1 kodunu istiyor. Gerekli yerleri dolduruyorsunuz. Devamında kimlik kartınızın önlü arkalı fotoğrafını net bir şekilde gereken yere yüklüyorsunuz.
Kimlik belgesi onaylanınca e-Devlet üzerinden onay vermeniz gerekiyor. "e-kayıt başvuru onay BTK" yerinde "haberleşme netgsm" seçin. Onay belgesinin gözükmesi gerek. Fakat e-Devlet sistemine "internet bankacılığı" ile giriş yapmanız gerekiyor. Her şey doğru ilerlediğinde onay formunu görmüş olmanız gerek. Onaylıyorsunuz. 1 2 gün içerisinde hat aktif oluyor.
SIM kartı telefonunuza taktığınızda mobil internete bağlanmaz bunu çözmek içinde telefon ayarlarından mobil ağ>SIM kart> APN veya erişim bağlantı noktası şeklinde ilerleyin. Ekle kısmına girin. İsim kısmına "netgsm", APN kısmına "internet" yaşıyorsunuz. İnternet aktif oluyor.
Kendi tecrübemi yazıyorum. 4 tane ayrı ayrı hattı değiştirdim. İlk yaptığımda sürekli müşteri hizmetlerini arayarak yardım istedim ve çok hızlı sekilde oldu kargo süresi dahil 3 günde açıldı.
2. seferde kimlik onayı 3 gün sonra onaylandı toplamda 7 gün sürdü.
3. seferde kimlik onayı 7 gün geç geldi. Müşteri hizmetlerini aradım "sizden kaynaklı sorun belgeyi tekrar yükleyin" dediler. Fakat ben tekrar kimliğimi yüklemedim. Telefonu kapatır kapatmaz sistemde onaylandı gözüktü ve 10dk sonra e-Devlet'e onayı belgesi geldi.
4. seferde kimlik belgesini yüklendikten 10dk sonra müşteri hizmetlerini aradım. "belgeleri onaylayabilir misiniz?" dedim ve anında onay geldi. Toplam 3 günde aktif oldu.
Yani sözün özü müşteri hizmetlerini sık sık arayın. Çevirdikten sonra 1 1 tuşlayın. Ayrıca SMS konusunda problemler var. Google Steam Epic Instagram gibi birçok sitenin SMS kodları 5dk geç geliyor. Açıkçası düşük ücretle yüksek hizmet beklemek yanlış olur.
Genel olarak geçilebilir diyebilirim. Aynı tarifteyi TT 350TL gibi ücret çıkarırken netgsm 135TL'ye geliyor (vergiler dahil). Tabii arada büyük bir hizmet kalitesi farkı var. Seçim sizi. Aklınıza takılan olursa iletin lütfen.
Reklam iş birliği gibi düşünmeyin tamamen kullanıcı yorumu ve tavsiyesi olarak yazıyorum.
Bayisi olmadığı için web sitesi üzerinden SIM kart sipariş veriyorsunuz. Gsm>bireysel>numara taşıma>SIM kartım yok. Şeklinde ilerleyin kimlik no adres gibi bilgiler isteyecek. 3 4 gün içerisinde HepsiJet ile kart size ulaşıyor. 150TL ücreti vardı en son değişti mi bilmiyorum.
Açıkçası hat aktif olasıya kadar sancılı bir dönem ama aktif olduktan sonra rahat rahat kullanıyoruz.
Kart size ulaştığında tekrar web sitesinden gsm> bireysel>numara taşıma>SIM kartım var. Şeklinde devam ediyoruz. Gelen kartın üstünden barkot ve puk1 kodunu istiyor. Gerekli yerleri dolduruyorsunuz. Devamında kimlik kartınızın önlü arkalı fotoğrafını net bir şekilde gereken yere yüklüyorsunuz.
Kimlik belgesi onaylanınca e-Devlet üzerinden onay vermeniz gerekiyor. "e-kayıt başvuru onay BTK" yerinde "haberleşme netgsm" seçin. Onay belgesinin gözükmesi gerek. Fakat e-Devlet sistemine "internet bankacılığı" ile giriş yapmanız gerekiyor. Her şey doğru ilerlediğinde onay formunu görmüş olmanız gerek. Onaylıyorsunuz. 1 2 gün içerisinde hat aktif oluyor.
SIM kartı telefonunuza taktığınızda mobil internete bağlanmaz bunu çözmek içinde telefon ayarlarından mobil ağ>SIM kart> APN veya erişim bağlantı noktası şeklinde ilerleyin. Ekle kısmına girin. İsim kısmına "netgsm", APN kısmına "internet" yaşıyorsunuz. İnternet aktif oluyor.
Kendi tecrübemi yazıyorum. 4 tane ayrı ayrı hattı değiştirdim. İlk yaptığımda sürekli müşteri hizmetlerini arayarak yardım istedim ve çok hızlı sekilde oldu kargo süresi dahil 3 günde açıldı.
2. seferde kimlik onayı 3 gün sonra onaylandı toplamda 7 gün sürdü.
3. seferde kimlik onayı 7 gün geç geldi. Müşteri hizmetlerini aradım "sizden kaynaklı sorun belgeyi tekrar yükleyin" dediler. Fakat ben tekrar kimliğimi yüklemedim. Telefonu kapatır kapatmaz sistemde onaylandı gözüktü ve 10dk sonra e-Devlet'e onayı belgesi geldi.
4. seferde kimlik belgesini yüklendikten 10dk sonra müşteri hizmetlerini aradım. "belgeleri onaylayabilir misiniz?" dedim ve anında onay geldi. Toplam 3 günde aktif oldu.
Yani sözün özü müşteri hizmetlerini sık sık arayın. Çevirdikten sonra 1 1 tuşlayın. Ayrıca SMS konusunda problemler var. Google Steam Epic Instagram gibi birçok sitenin SMS kodları 5dk geç geliyor. Açıkçası düşük ücretle yüksek hizmet beklemek yanlış olur.
Genel olarak geçilebilir diyebilirim. Aynı tarifteyi TT 350TL gibi ücret çıkarırken netgsm 135TL'ye geliyor (vergiler dahil). Tabii arada büyük bir hizmet kalitesi farkı var. Seçim sizi. Aklınıza takılan olursa iletin lütfen.
Reklam iş birliği gibi düşünmeyin tamamen kullanıcı yorumu ve tavsiyesi olarak yazıyorum.
Bence güvenilmez ne bayisi var ne uygulaması var. Destek hattına bile ulaşılmıyormuş. Sadece ucuz ama değeceğini düşünmüyorum. Ayrıca garanti fiyat da yok değişebilir sık sık. Üstte denilen de doğru ani bir artış olabilir. Vodafone geçebilirsiniz Turkcell'e nazaran daha uygun ve daha yavaş gidiyor bence, sadece hediye kısmından daha kötü Vodafone turkcelde genç, salla kazan, bip servisleri vs. Varken Vodafone da sadece çark var. Ama tavsiye ederim şuan Vodafone 12+12 paket kullanıyorum 26 yaş altına özel. Gayet iyiGaranti Bankası kullanıyorum. Onun disinda Midas ile isim var. Bir tek Turkcell fiyatlari artik yorucu geliyor netgsm diye bir şeye denk geldim geçen. Sizce gecilir mi gecilirse de nasıl gecebilirim?
Çağrı merkezi ile konustum netgsm in telefonumdan kaynaklı olmuyormuş ztn yurt dışı entegreleri yapmamislarBence güvenilmez ne bayisi var ne uygulaması var. Destek hattına bile ulaşılmıyormuş. Sadece ucuz ama değeceğini düşünmüyorum. Ayrıca garanti fiyat da yok değişebilir sık sık. Üstte denilen de doğru ani bir artış olabilir. Vodafone geçebilirsiniz Turkcell'e nazaran daha uygun ve daha yavaş gidiyor bence, sadece hediye kısmından daha kötü Vodafone turkcelde genç, salla kazan, bip servisleri vs. Varken Vodafone da sadece çark var. Ama tavsiye ederim şuan Vodafone 12+12 paket kullanıyorum 26 yaş altına özel. Gayet iyi
Genelde davutpasa ytü deyim işimden dolayı orada çekse yeter bana en ucuz hangi saglayici olabilir acabaBence güvenilmez ne bayisi var ne uygulaması var. Destek hattına bile ulaşılmıyormuş. Sadece ucuz ama değeceğini düşünmüyorum. Ayrıca garanti fiyat da yok değişebilir sık sık. Üstte denilen de doğru ani bir artış olabilir. Vodafone geçebilirsiniz Turkcell'e nazaran daha uygun ve daha yavaş gidiyor bence, sadece hediye kısmından daha kötü Vodafone turkcelde genç, salla kazan, bip servisleri vs. Varken Vodafone da sadece çark var. Ama tavsiye ederim şuan Vodafone 12+12 paket kullanıyorum 26 yaş altına özel. Gayet iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.