Tavsiye etmem. Yakın bir zamana kadar google doğrulama kodu bile gelmiyordu. İnternet hızı kısıtlı. Aramalarda HD desteği yok ses çamur gibi. Çoğu bankadan adam akıllı kod gelmiyor. Ucuz olmasının sebebi var arkadaşlar.
Tavsiye etmem. Yakın bir zamana kadar google doğrulama kodu bile gelmiyordu. İnternet hızı kısıtlı. Aramalarda HD desteği yok ses çamur gibi. Çoğu bankadan adam akıllı kod gelmiyor. Ucuz olmasının sebebi var arkadaşlar.
Gelmesin gerek yok. İşbank yeni cüzdan yapmış ona geçeriz. Ben Turkcell faturasız yapıp 510 janjanlı bir numara mı alsam bilemedim. Sadece internet paketi bile kullansam yeter. Çok fiyat farkı var.
Tavsiye etmem. Yakın bir zamana kadar Google doğrulama kodu bile gelmiyordu. İnternet hızı kısıtlı. Aramalarda HD desteği yok ses çamur gibi. Çoğu bankadan adamakıllı kod gelmiyor. Ucuz olmasının sebebi var arkadaşlar.
Okuduğum yorumlarda Turkcell yarısı kadar deniyor mesela Turkcell 60 MB ise bağlantı 30mbts deniyor. Seste problem yok denmiş. Turkcell alt yapısı olduğu için HD ya da Void'e sese gerek yok zaten şebeke her yerde çekiyor. Ben tcellden önce ttkom kullandım ses ttkomda çok boğuktu. Turkcell geçince oh be dedim. Yüzde 20 netlik artmıştı.
Ucuz olması bayi ağının olmaması 1 bayi en az yüzde 40 50komisyo veriyorlar. Kira yardımı hat aktarım ücreti. Bir şey bayilik ağına girdimi yüzde 40 koyar.