Şu anda BİMCELL kullanmaktayım paket vs almiyordum ama netgsm aşırı uygun geldi Zonguldak'ta yaşıyorum çekim gücü nasıl genel olarak ve SMS tarzı sorunlar çözüldü mü kullananlar bilgi verirse memnun olurum.

Çekim gücü TÜRKCELL nasılsa bire bir aynı diyebilirim. SMS sorunu ise entegrasyonu bitmeyen az sayıda banka kaldı diyebilirim. Hangi bankaları kullandığınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.Şu anda BİMCELL kullanmaktayım paket vs almiyordum ama netgsm aşırı uygun geldi Zonguldak'ta yaşıyorum çekim gücü nasıl genel olarak ve SMS tarzı sorunlar çözüldü mü kullananlar bilgi verirse memnun olurum.
Sosyal medya konusunda sıkıntı varmi 18 yas alti olduğum için. Sadece papara kullanıyorumÇekim gücü TÜRKCELL nasılsa bire bir aynı diyebilirim. SMS sorunu ise entegrasyonu bitmeyen az sayıda banka kaldı diyebilirim. Hangi bankaları kullandığınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.
| Servisler | DOĞRULAMA KODU | 
| Geliyor | |
| Geliyor | |
| Telegram | Geliyor | 
| Facebook, Instagram | Geliyor | 
| Steam | Geliyor | 
| Epic Games | Geliyor | 
| Microsoft | Geliyor | 
| Binance TR | Geliyor | 
| OKX TR | Geliyor | 
| Uber | Geliyor | 
| BtcTurk | Geliyor | 
| Kucoin | Geliyor | 
| Hopi | Geliyor | 
| Chippin | Geliyor | 
| Amazon | Geliyor | 
| Binance | Geliyor | 
| Paribu | Geliyor | 
| Twitch | Geliyor | 
| Huawei Cloud | Gelmiyor | 
| ÖN ÖDEMELİ BANKA ADI | GİRİŞ SMS | 3D SMS | Entegrasyon Durumu | 
| İninal | Geliyor | Geliyor | -------- | 
| Papara | Geliyor | Geliyor | Tamamlandı | 
| Paycell | Gelmiyor | Gelmiyor | -------- | 
| Tosla | Geliyor | Gelmiyor | -------- | 
| Sipay | Gelmiyor | Geliyor | -------- | 
| Nays | Geliyor | Geliyor | -------- | 
| MoneyPay | Geliyor | Geliyor | -------- | 
| Hadi | Geliyor | Geliyor | Tamamlandı | 
| Vodafone Pay | Geliyor | Geliyor | -------- | 
| Papel | Geliyor | -------- | -------- | 
| Uption | Gelmiyor | -------- | -------- | 
Teşekkür ederim çekim gücü turkcelle denk ve sorunlar çözüldüğüne göre yakın zamanda nasipse bir netgsm abonesi daha geliyor diyebilirizSizlere tabloyu ileteyim ve kendiniz inceleyin.
Servisler DOĞRULAMA KODU Geliyor Geliyor Telegram Geliyor Facebook, Instagram Geliyor Steam Geliyor Epic Games Geliyor Microsoft Geliyor Binance TR Geliyor OKX TR Geliyor Uber Geliyor BtcTurk Geliyor Kucoin Geliyor Hopi Geliyor Chippin Geliyor Amazon Geliyor Binance Geliyor Paribu Geliyor Twitch Geliyor Huawei Cloud Gelmiyor 
ÖN ÖDEMELİ BANKA ADI GİRİŞ SMS 3D SMS Entegrasyon Durumu İninal Geliyor Geliyor -------- Papara Geliyor Geliyor Tamamlandı Paycell Gelmiyor Gelmiyor -------- Tosla Geliyor Gelmiyor -------- Sipay Gelmiyor Geliyor -------- Nays Geliyor Geliyor -------- MoneyPay Geliyor Geliyor -------- Hadi Geliyor Geliyor Tamamlandı Vodafone Pay Geliyor Geliyor -------- Papel Geliyor -------- -------- Uption Gelmiyor -------- -------- 
Teşekkür ederim çekim gücü Turkcell'e denk ve sorunlar çözüldüğüne göre yakın zamanda nasipse bir netgsm abonesi daha geliyor diyebiliriz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.