NetGSM'ye geçilir mi?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yıl oldu 2025. Turkcell GNÇ kullanıyorum fiyatlar da geçen yıla göre arttı tabii. Ben Turkcell'in hızından memnunum kesinlikle. Arkadaşlarıma falan sordum bilmedikleri için dolandırıcıdır vs. dediler. Bu Netgsm'yi duydum Turkcell altyapısı kullanıyormuş. Hız konusunda Turkcell ve netgsm arasında fark ne bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim. SMS konusunda sıkıntıları varmış galiba bankalarda, bazı uygulamalarda SMS doğrulama kodu gelmiyormuş vs. bu mesajlar 1 yıl önceki mesajlarmış bu yıl düzeldi mi?
Sizce 20 GB 300TL'ye geçmeli miyim, yoksa Turkcell GNÇ 20 GB 550TL'den devam mı etmeliyim?
Bunu bende yeni duydum yani neden çok bilinmiyor ki. Sizce geçilir mi kullananlar, Turkcell'den geçenler varsa mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Turkcell ve netgsm arasında fark ne bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim.
Netgsm Turkcell baz istasyonunu kullanıyor. Yanlış olmasın 110 mbps'e kadar mobil veri hızı sunduğunu hatırlıyorum. Ben şuan aktif olarak netgsm kullanıyorum. Fiyatına göre çok iyi.

Fakat Turkcell, netgsm'e ambargo koyduğu için baz istasyonunu kullandırmıyor. Bu sebepten dolayı Netgsm'e geçiş yapılamıyor.

Hayda istesem de gecemiyor muyum?
Öyle saçma şey mi olur.
Geçmek için başka şirkete geçip tekrar Netgsm girmem gerekiyor yani. Olmadı bu.

Çekim olarak Turkcell den fark var mı?
Mesela Turkcell 80 çekerken sizinki de 60-80 çekiyor mu?

Hayda istesem de gecemiyor muyum?
Evet, isteseniz de geçemezsiniz. Bir şekilde geçseniz bile Turkcell şebeke vermeyecektir.

Sırf kardeşimi de Netgsm'e geçirecektik fakat Turkcell şebeke vermediği için Netgsm'den parasıyla aldığımız sim kart elimizde kaldı. Başka operatöre geçtik.

Çekim olarak Turkcell den fark var mı?
Mesela Turkcell 80 çekerken sizinki de 60-80 çekiyor mu?
Fark yok. Hem Turkcell hem Netgsm aynı anda aktif olarak kullanıyorum. Eski kullanıcılar Netgsm'i şimdilik sorunsuz kullanmaya devam ediyor.

Evet, isteseniz de geçemezsiniz. Bir şekilde geçseniz bile Turkcell şebeke vermeyecektir.

Fark yok. Hem Turkcell hem Netgsm aynı anda aktif olarak kullanıyorum.
Mesela Turkcell'den telekoma veya vodafone'a geçip 1 yıl sonra Netgsm'ye geçebiliyor muyum? Ve hocam emin misiniz böyle birşey olduğundan ben hiç bir yerde öyle bir yazı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…