Merhaba arkadaşlar. Ben arkadaşlarla gerçek dünya haritalı sunucu açacağım, aklıma da iyi bir fikir geldi. Netherda 1 blok gitmenin normal dünyada 8 blok gitmeye eşit olduğunu duymuştum. Bu mantıktan yararlanarak kendi ülkemden portal açıp netherda ilerleyerek kısa sürede ele geçirmek istediğim yere baskın atabilmeyi planlıyorum ama bu plan için portalın nerede açılacağının kusursuz hesaplanabilmesi gerekiyor. Böyle bir şey mümkün müdür, mümkünse nasıl hesaplanır?
Tabii ki mümkün. Öncelikle gerçek dünyada gitmek istediğiniz yere olan uzaklığınızı kordinatlardan hesaplayıp kaç blok ötede olduğunu bulmanız lazım sonrasında o sayıyı 8'e bölüp netherda o kadar blok gidip yeni portal açacaksınız. Tam anlatamadım ama yabancı kaynaklar vardır youtube'da
Tabii ki mümkün. Öncelikle gerçek dünyada gitmek istediğiniz yere olan uzaklığınızı kordinatlardan hesaplayıp kaç blok ötede olduğunu bulmanız lazım sonrasında o sayıyı 8'e bölüp netherda o kadar blok gidip yeni portal açacaksınız. Tam anlatamadım ama yabancı kaynaklar vardır youtube'da