Nethouse güvenilir mi?

biyomathic

Hectopat
Daha fazla  
Nethouse Turkcell pasajda PS5 dijital sürüm satıyor Bilkom garantili 24.5'a. Güvenilir mi?

Nethouse Turkcell pasajda PS5 dijital sürüm satıyor Bilkom garantili 24.5'a. Güvenilir mi?

Hepsiburada üzeriden Nethouse satıcılı HP marka bir kulaklık almıştım, 2 yıl oldu. Kulaklıkta sorun olunca HP müşteri hizmetlerini aradım, bir video attım, teknik rapor yazdılar ve iade ettim. Ama Nethouse'nin kötü satıcı olduğu anlamına gelmez, şans faktörüde etken.
Burada önemli olan garantiyi kimin verdiği. Arıza çıkarsa garantiyi arayıp iade talebinde bulunursunuz.

Trendyol'da da satıyorlarmış aynı ürünü ve OverGame isimli mağaza da satıyor. Sizce hangisi daha iyidir? İkisi de Bilkom garantili olduğunu söylüyor.

Trendyol'da da satıyorlarmış aynı ürünü ve OverGame isimli mağaza da satıyor. Sizce hangisi daha iyidir? İkisi de Bilkom garantili olduğunu söylüyor.
Trendyol gibi mağazaların işleyiş süreci belli . Fakat OverGame konusunda şahsen bir bilgim yok , bu sebepten yanlış bilgi vermek istemem. Mağazayı arayıp iade konusunda bilgi almak daha mantıklı olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…