Nethouse güvenilir mi?

bursa_teksas_16

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Üretim Mühendisi
Arkadaşlar merhaba, Nethouse sitesinde Bilkom garantili Astro Bot bundle Digital Edition satılıyor ve fiyatı aşırı uygun geldi, daha önce alışveriş yapmadığım için güvenemedim, sizce herhangi bir problem yaşar mıyım?

Ek olarak overgame de var aynı fiyat yine Bilkom garantili

Normalde de bu fiyatlarda hocam. n11'de 20k ya satılıyor ama satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Normalde de bu fiyatlarda hocam. N11'de 20k ya satılıyor ama satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Benim için önemli olan garanti tipi ve kutunun açılmamış olması içimin rahat olmasını istiyorum açıkçası

Resmi Microsoft ürün satıcısı kendisi. Hatta Xbox kolları bir ara sadece bunlarda vardı. Sony ürünlerini de yeni satmaya başlamış galiba. Güvenilir bir satıcı.

Resmi Microsoft ürün satıcısı kendisi. Hatta Xbox kolları bir ara sadece bunlarda vardı. Sony ürünlerini de yeni satmaya başlamış galiba. Güvenilir bir satıcı.

Overgame mağazası şehrimde var oraya da bir göz atarım teşekkürler

Güvenilir hocam. Ürünüde 1 hafta önce aldım tertemiz 0 kutuda geldi. Resmi garantili PlayStation almayı düşünüyorsanız şu anki kampanya çok iyi kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…