thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 7 Mart 2023 #1 Öğlen N11 Nethouse satıcısından Lenovo G24 20 monitörünü aldım. Bir bakayım dedim satıcıya kargo verilmemesi mi dersiniz ölü pixelde değişim ya da iade yapmamak mı dersiniz içime bir kurt düştü. Daha önce Nethouse'den alışveriş yapan var mı?
Öğlen N11 Nethouse satıcısından Lenovo G24 20 monitörünü aldım. Bir bakayım dedim satıcıya kargo verilmemesi mi dersiniz ölü pixelde değişim ya da iade yapmamak mı dersiniz içime bir kurt düştü. Daha önce Nethouse'den alışveriş yapan var mı?
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 7 Mart 2023 #2 Nethouse microsoft türkiye yetkili satıcısı diye biliyorum.
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 7 Mart 2023 #3 CordiB dedi: Nethouse Microsoft Türkiye yetkili satıcısı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilirlikten değil de daha çok iade alırlar mı o dert düştü hocam.
CordiB dedi: Nethouse Microsoft Türkiye yetkili satıcısı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilirlikten değil de daha çok iade alırlar mı o dert düştü hocam.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Daha öncesinde kaç kere alışveriş yaptım. Çok iyi satıcı. 14 gün içersinde iade almak zorundalar diye biliyorum zaten.
Daha öncesinde kaç kere alışveriş yaptım. Çok iyi satıcı. 14 gün içersinde iade almak zorundalar diye biliyorum zaten.
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 7 Mart 2023 #5 Yavuz_Çetin dedi: Daha öncesinde kaç kere alışveriş yaptım. Çok iyi satıcı. 14 gün içerisinde iade almak zorundalar diye biliyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Şikayet vara baktığım zaman iadeleri falan hep aksatıyorlarmış. Umarım sorun yaşamam.
Yavuz_Çetin dedi: Daha öncesinde kaç kere alışveriş yaptım. Çok iyi satıcı. 14 gün içerisinde iade almak zorundalar diye biliyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Şikayet vara baktığım zaman iadeleri falan hep aksatıyorlarmış. Umarım sorun yaşamam.
simbiyot Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 27 21 Mayıs 2024 #6 Hocam alış-veriş yaptınız mı Nethouse'dan nasıl geçti? Saygılar
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 21 Mayıs 2024 #7 simbiyot dedi: Hocam alış-veriş yaptınız mı Nethouse'dan nasıl geçti? Saygılar Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamadım hocam.
simbiyot dedi: Hocam alış-veriş yaptınız mı Nethouse'dan nasıl geçti? Saygılar Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamadım hocam.
XeNa34 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #8 Nethouse uzun yıllardır sektörde olan satıcılardan ama yinede internetteki yorumları dikkate alarak karar vermekte fayda var
Nethouse uzun yıllardır sektörde olan satıcılardan ama yinede internetteki yorumları dikkate alarak karar vermekte fayda var