Netinternet vs Millenicom vs gigaspeed vs netbone

Ivar Lothbrok

Hectopat
Daha fazla  
Şu an TurkNet 100 Mbps fiber kullanıyorum. 1000 Mbps fibere geçeceğim ama TurkNet'te geçemiyorum. 1000 Mbps internet kullanabileceğim firmalar şunlar:

1- Netinternet.
2- Millenicom.
3- gigaspeed.
4- netbone.
5- Comnet

Önceliğim verilen hızı tam verimlilikle alabilmek ve oyunlarda düşük ping alabilmek. Bunlar dışında önerdiğiniz varsa o firmalar da olur.

Not: Netspeed'de altyapı testinde sona kadar gelip daire seçimi yaptığımda hiçbir şey çıkmıyor, veri gösterilmiyor.

Son düzenleme:

Millenicom Türk Telekom'la aynı hattı kullanıyor diye biliyorum. Diğer firmaları hiç duymadım, Milleni de fiyatlar daha ucuz sanırım. Bence Millenicom en iyisi.

Comnet hizmet vermeyi bıraktı hocam. Netinternet ve netbone firmalarını kullanan kullanıcı henüz görmedim.
Siz il olarak hangi şehirde hizmet alacaksınız?

Comnet hizmet vermeyi bıraktı hocam. Netinternet ve netbone firmalarını kullanan kullanıcı henüz görmedim.
Siz il olarak hangi şehirde hizmet alacaksınız?
İstanbul Pendik'teyim hocam ben. Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz? 1000 Mbps için tabi.

İstanbul Pendik'teyim hocam ben. Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz? 1000 Mbps için tabii.

Millenicom veya gigaspeed olabilir hocam.

Gigaspeed'in pop noktası Kocaeli'nde ve Tbtnet'in alt kuruluşu. Gigaspeed kullanan ve memnun olan forumdan arkadaşlar da mevcut. Yurt dışı pingleri de iyi seviyedeydi.
@Einstein hocam siz gigaspeed kullanıyordunuz sanırım, arkadaşa bilgilendirme yapabilir misiniz?

Millenicom'da ise müşteri temsilcileri yardımcı olmaz ve temsilciye zor ulaşırsınız. Yurt dışı pingleri ise ortalama düzeydeydi.

Ben o arkadaşa farklı bir konuda bilgilendirme yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…