NetKargo kargo dağıtımda fakat teslim olmadı

Mbappee

Hectopat
Yer
Denizli
Arkadaşlar, 15.00'te SMS geldi bugün teslim edileceğini planladıklarına dahil. Kargo takip bölümüne 15.00'te baktığımda ise 15.00 ile 17.00 arasında geleceği yazıyordu. Sonra bu süre 17.00 ile 19.00 oldu. Şu an 19.00 ve 21.00 yazıyor. Ek olarak daha araç adresimize yönlendirilmemiş. Yarın mı gelecek kargo?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen soruyorsun sen cevaplıyorsun.

Arkadaşlar, 15.00'te SMS geldi bugün teslim edileceğini planladıklarına dahil.

Sana tüyo vereyim mi acele sipariş istiyorsan gönderici hızlı kargo ya da şubeye iste.

Arkadaşlar, 15.00'te SMS geldi bugün teslim edileceğini planladıklarına dahil. Kargo takip bölümüne 15.00'te baktığımda ise 15.00 ile 17.00 arasında geleceği yazıyordu. Sonra bu süre 17.00 ile 19.00 oldu. Şu an 19.00 ve 21.00 yazıyor. Ek olarak daha araç adresimize yönlendirilmemiş. Yarın mı gelecek kargo?
Çok yavaşlar ama teslimatı düzgün yapıyorlar.
Sana sıra gelmemiştir.Bana sabah 10 mesaj geldi,17.20 gibi elime ulaştı.

Sen soruyorsun sen cevaplıyorsun.

Arkadaşlar, 15.00'te SMS geldi bugün teslim edileceğini planladıklarına dahil.

Sana tüyor vereyim mi acele sipariş istiyorsan gönderici hızlı kargo ya da şubeye iste.

Acele istemiyorum dostum sadece 6 saattir dağıtımda yazıyor.
Kardeş senin kargonu buradaki milet nereden bilsin ya azıcık kullanın artık şu kafanızdakini.

Kardeş 6 saattir dağıtımda ya hani bu durumu falan yaşayan vardır. Yarın mı gelir yoksa daha bekleyeyim mi diye sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bugün aynısı oldu sayılır. Tahmini teslimat 08.00 - 10.00 gözüküyordu fakat yaklaşık 3-4 saat sonra teslim edildi tahmini teslimat süresinden. Ben saat 11.00 gibi aramıştım, sanırım aradığım için önceye aldılar, yoksa saat 20.00'a kadar sürebileceğinden bahsediyorlardı.

Bende de bugün aynısı oldu sayılır. Tahmini teslimat 08.00 - 10.00 gözüküyordu fakat yaklaşık 3-4 saat sonra teslim edildi tahmini teslimat süresinden. Ben saat 11.00 gibi aramıştım, sanırım aradığım için önceye aldılar, yoksa saat 20.00'a kadar sürebileceğinden bahsediyorlardı.

Yarın sabah gelebileceğini düşünüyorum. Yarın okuldan geldiğimde evde olmazsa ararım.
Kargo bugün gelmiş. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı