Netkargo nasıldır?

Bu kargoyu ilk defa deneyimledigim icin subeler hakkinda hicbir fikrim yok. Bana Esenlerden geldi. Geldiklerinde aradilar.

Bu kargoyu ilk defa deneyimledigim icin subeler hakkinda hiçbir fikrim yok. Bana esenlerden geldi. Geldiklerinde aradilar.

Anladım hocam siz İstanbul içinden mi sipariş verdiniz yoksa şehir dışı mı? Teşekkürler bu arada.

Kargonuz geldi mi hocam? Kargo benden 85 KM uzaklıkta olan varış şubesine gitmiş. Aradım ne zaman gelecek diye net bir bilgi veremiyoruz 3 iş günü diyorlar. Bir yere gideceğim ve oturdum kargoyu bekliyorum.
Aynısı bende de var.
Tekirdağ Saray'da ikamet ediyorum.
Varış şubesi Esenyurt olarak gözüküyor.
Sanırım İstanbul dışında şubesi yok, anlayamadım tam.
Yol olarak 83 km yol çıkıyor. Benim için 83 km yol gitmezler herhalde. Belki haftada 1-2 kere Tekirdağ'a dağıtıma çıkıyordur araba. Bilmiyorum ama saçma bence. Hakkari'de yaşayan adama nasıl teslim ederler acaba?

Benim ürünler dağıtımda gözüküyor, bakalım 83 kilometreden nasıl gelecek.

Benim de öyle gebze ile Sakarya arası ortalama 2 saat sürüyor 7:45 gibi çıkmış dağıtıma ne zaman gelecek bakalım. Sizinki gelirse bilgilendirme yapar mısınız?
Hocam benim geldi şuan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben Kütahyada yaşıyorum. Direkt gönderim olmadığı için Afyona gitmiş araç. Araç Afyonda dağıtıma çıkıp tekrar Afyondaki merkezine gitmiş. Ürünümü Kütahya'ya gönderirler mi? Ne yapmam lazım?
Geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…