Netler artmıyor

Bümbilibiii

Centipat
Daha önce de buraya yazmıştım çalışıyorum ama hiçbir şekilde netim artmıyor. Konuları öğreniyorum ama netlerim hala aynı, artış yaşamıyorum. Hatta geriledi desem yalan olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce de buraya yazmıştım çalışıyorum ama hiçbir şekilde netim artmıyor. Konuları öğreniyorum ama netlerim hala aynı, artış yaşamıyorum. Hatta geriledi desem yalan olmaz.
Hangi Dersten netlerin artmıyor dostum?

Hocam TYT 75'e kadar geldi aniden 55-65 aralığına geriledi çıkmıyor AYT de 20-30 arası geziyor.

Her gün çalışıyorsan bence 1 2 gün kafanı dinlendir olmadı eksiklerini kontrol et üstüne git paragraf sıkıntın var ise bol bol çözmen gerek hocam

Her gün çalışıyorsan bence 1 2 gün kafanı dinlendir olmadı eksiklerini kontrol et üstüne git paragraf sıkıntın var ise bol bol çözmen gerek hocam.

Hocam sizce 70 gün falan var toparlanır mı? Sayısaldan hazırlanıyorum AYT de daha yeni başladım çok olmadı.

Sayısal hocam.

Hocam ailem bir tık çok şey ondan kalmak istemiyorum.

Tamam sayısaldaasındaa üniversite olarak soruyorum hangi bölümü istiyorsun sağlık mı veya başka bir şey mi? Puan ve sıralaması kaç bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…