Bümbilibiii Centipat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 297 8 Nisan 2025 #11 pena666 dedi: Tamam sayısaldaasındaa üniversite olarak soruyorum hangi bölümü istiyorsun sağlık mı veya başka bir şey mi? Puan ve sıralaması kaç bir de? Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım istiyorum Elazığ yazılım geçen sene 84K ile almış. Puan olarak hatırlamıyorum tam olarak. Tek bildiğim herkese gerilediği. Bümbilibiii dedi: Hocam yazılım istiyorum Elazığ yazılım geçen sene 84K ile almış. Puan olarak hatırlamıyorum tam olarak. Tek bildiğim herkese gerilediği. Genişletmek için tıkla... Her sene geriliyor klavye yanlış düzeltmiş. Son düzenleme: 9 Nisan 2025
pena666 dedi: Tamam sayısaldaasındaa üniversite olarak soruyorum hangi bölümü istiyorsun sağlık mı veya başka bir şey mi? Puan ve sıralaması kaç bir de? Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım istiyorum Elazığ yazılım geçen sene 84K ile almış. Puan olarak hatırlamıyorum tam olarak. Tek bildiğim herkese gerilediği. Bümbilibiii dedi: Hocam yazılım istiyorum Elazığ yazılım geçen sene 84K ile almış. Puan olarak hatırlamıyorum tam olarak. Tek bildiğim herkese gerilediği. Genişletmek için tıkla... Her sene geriliyor klavye yanlış düzeltmiş.