Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 15 Aralık 2023 #11 Çalışma stilin, programın, netlerin, hangi konulardan yanlışın çıkıyor, hangi konular tam takım?
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #12 467838 dedi: Değişiyor hocam yanlışlarım. Matematikte olasılık soruları, kümeler ve fonksiyonları tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çalıştıkça düzelmesi lazım aslında, denemelerde psikolojin ne durumda oluyor. Yapamayacağım gibi düşüncelere giriyor musun?
467838 dedi: Değişiyor hocam yanlışlarım. Matematikte olasılık soruları, kümeler ve fonksiyonları tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çalıştıkça düzelmesi lazım aslında, denemelerde psikolojin ne durumda oluyor. Yapamayacağım gibi düşüncelere giriyor musun?
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.730 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 15 Aralık 2023 #13 Şebnem Ferah dedi: Çalışma stilin, programın, netlerin, hangi konulardan yanlışın çıkıyor, hangi konular tam takım? Genişletmek için tıkla... Hocam soru zorluğuna göre değişiyor onlar. Yeri geliyor fonksiyon ve olasılık çözüyorum ama gidip tek çifti yanlış yapıyorum. Changing Star dedi: Çalıştıkça düzelmesi lazım aslında, denemelerde psikolojin ne durumda oluyor. Yapamayacağım gibi düşüncelere giriyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor. Önceden 60 net bile olmuyorken şimdi 80e kadar çıkabildim ama zor denemelerde yine 55 60 net.
Şebnem Ferah dedi: Çalışma stilin, programın, netlerin, hangi konulardan yanlışın çıkıyor, hangi konular tam takım? Genişletmek için tıkla... Hocam soru zorluğuna göre değişiyor onlar. Yeri geliyor fonksiyon ve olasılık çözüyorum ama gidip tek çifti yanlış yapıyorum. Changing Star dedi: Çalıştıkça düzelmesi lazım aslında, denemelerde psikolojin ne durumda oluyor. Yapamayacağım gibi düşüncelere giriyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor. Önceden 60 net bile olmuyorken şimdi 80e kadar çıkabildim ama zor denemelerde yine 55 60 net.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #14 467838 dedi: Yok hocam olmuyor. Önceden 60 net bile olmuyorken şimdi 80e kadar çıkabildim ama zor denemelerde yine 55 60 net. Genişletmek için tıkla... Benim de denemelerim sabit kalıyordu genelde ama sınavda bütün denemelerden daha iyi yapmıştım. Sende de böyle olabilir. Belki de biraz daha zamana ihtiyacın vardır artması için.
467838 dedi: Yok hocam olmuyor. Önceden 60 net bile olmuyorken şimdi 80e kadar çıkabildim ama zor denemelerde yine 55 60 net. Genişletmek için tıkla... Benim de denemelerim sabit kalıyordu genelde ama sınavda bütün denemelerden daha iyi yapmıştım. Sende de böyle olabilir. Belki de biraz daha zamana ihtiyacın vardır artması için.