Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2023 #1 Netlerimi nasıl ölçebilirim? Az önce bir konu gördüm netim şu an 26 diyor, ben netlerimi nereden ölçebilirim? TYT için.
Netlerimi nasıl ölçebilirim? Az önce bir konu gördüm netim şu an 26 diyor, ben netlerimi nereden ölçebilirim? TYT için.
Fibula Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 İnternetin varsa Google'ye "TYT net hesaplama" yazabilirsin belki. Muhtemelen çıkar sonuç. İnternetin yoksa da bu yanıtı okuyamazsın zaten.
İnternetin varsa Google'ye "TYT net hesaplama" yazabilirsin belki. Muhtemelen çıkar sonuç. İnternetin yoksa da bu yanıtı okuyamazsın zaten.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2023 #3 Fibula dedi: İnternetin varsa Google'ye "TYT net hesaplama" yazabilirsin belki. Muhtemelen çıkar sonuç. İnternetin yoksa da bu yanıtı okuyamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o değil, Doğru yanlışlarımı diyorum ben
Fibula dedi: İnternetin varsa Google'ye "TYT net hesaplama" yazabilirsin belki. Muhtemelen çıkar sonuç. İnternetin yoksa da bu yanıtı okuyamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o değil, Doğru yanlışlarımı diyorum ben
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 1 Mart 2023 #4 Her doğru 1 net, 4 yanlış 1 net götürüyor. 1 yanlış 0.,25 net eksiltiyor.