Netmahal anasayfa virüsü nasıl temizlenir?

umutcan85

Hectopat
İntertetime virüs bulaştı. Adw Cleaner indirdim ve tarama yapıyorum. Adw Cleaner'dan sonra hangi programı indirmem gerekiyor.

Netmahal diye bi anasayfa virüsü.

Son düzenleyen: Moderatör:
"AdwCleaner indir" deyip ilk siteden indirmişsiniz herhalde. Reklam virüsü yemişsiniz. Adware Cleaner'i sitesinden indirin ve temizleyin.

Bende de offers by context diye bir virüs çıktı emsisoftu denedim birkaç virüs bulup silmişti. Uzantılarda ggo save 2.0 diye birşey var kaç gündür kaldırıyorum kaldırıyorum geri geliyor. Adware cleaneri deneyeceğim bende asıl sitesinin linki var mı sizde çok çeşit site var. Bulduysanız buraya atar mısınız?

Virüsü silmek için Kaspersky Antivirüs 2013 programını kurup tarama yapsam olur mu? Virüs programı olarak Microsoft'un programını kullanıyorum, ama Kaspersky Antivirüs 2013'ü de kursam olur mu ?

Bende de offers by context diye bir virüs çıktı emsisoftu denedim birkaç virüs bulup silmişti. Uzantılarda ggo save 2.0 diye birşey var kaç gündür kaldırıyorum kaldırıyorum geri geliyor. Adware cleaneri deneyeceğim bende asıl sitesinin linki var mı sizde çok çeşit site var. Bulduysanız buraya atar mısınız?
adwcleaner.en.uptodown.com/

Son düzenleyen: Moderatör:
Netmahal site virüsü silinmiyo

Adw Cleaner Google Chrome daki site virüsünü silmedi. Regeditle ilgisi olabilir mi virüsün nasıl silmem gerek sekmelerle anlatır mısınız ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı