Netmaster aile modu nasıl kapatılır?

Eneswqe

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ailem derslerime odaklanmam için interneti aile moduna aldı fakat ben hiçbir siteye giremiyorum; Epic Games, Steam, Valorant vb çoğu oyuna giremiyorum, nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ailem derslerime odaklanmam için interneti aile moduna aldı fakat ben hiçbir siteye giremiyorum; Epic Games, Steam, Valorant vb çoğu oyuna giremiyorum, nasıl kapatabilirim?
İnternet sağlayıcınız nedir?

Tam olarak sistemini bilmesemde babanızın telefonundan Netmaster'in uygulaması varsa girip oradan ayarı deaktif etmeniz en iyi seçenek bu olacaktır.

Paneline girdim birkaç ayar yaptım sitelerde işe yarıyor ama uygulamalarda olmuyor.

Türksat Kablonet kullanıyorsunuz büyük ihtimalle. Güvenli internet Aile profili seçilmiş. Kablonetin uygulamasından, online işlemler merkezinden şifreniz varsa kapatabilirsiniz. Abonelik sahibi şifre yoksa çağrı merkezini arayıp şifre alabilir. Onun harici işlem yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…